Huawei Mate 10: Ο Evan Blass διαρρέει ανεπίσημα ένα...επίσημο render

Η Huawei έχει πιάσει το νοήμα για να συζητιέται το όνομα και οι συσκευές της ακόμη και σε νεκρές θεωρητικά περιόδους, παίζοντας το παιχνίδι με τις επίσημες και ανεπίσημες αποκαλύψεις για το Huawei Mate 10. Εχτές είδαμε τον επίσημο "χαβαλέ" της για το Face ID του iPhone X και μετά από λίγες ώρες, ο Evan Blass προχώρησε στη δημοσίευση της εικόνας που βλέπετε αναφέροντας ότι την έλαβε ανεπίσημα (tip).

Αν τη συγκρίνουμε με αυτήν που διέρρευσε πριν από 10 ημέρες μπορούμε να διακρίνουμε μια ελάχιστη διαφορά στις γωνίες της συσκευής, μιας και φαίνονται πιο στρογγυλεμένες στη σημερινή φωτογραφία. Κατά τ' άλλα, αμφότερες συμφωνούν στο μέγεθος των bezels στην επάνω και κάτω πλευρά, ενώ η σημερινή περιλαμβάνει και το logo της εταιρείας στην πρόσοψη.

Δεν αποκλείεται ότι έχουμε μπροστά μας πρωτότυπες εκδόσεις ή διαφορετικά μοντέλα από την φετινή σειρά Huawei Mate 10, επομένως, είναι λογικό να υπάρχουν κάποιες μικροδιαφορές.

Υπενθυμίζουμε ότι το Huawei Mate 10 θα παρουσιαστεί στις 16 Οκτωβρίου και φημολογείται ότι διαθέτει οθόνη 5.99'' QHD+ (2880 x 1440, 18:9), επεξεργαστή Kirin 970 SoC, 6GB RAM, αποθηκευτικό χώρο 64GB/128GB, διπλή κάμερα 12MP + 20MP με φακούς Leica, εμπρόσθια κάμερα 8MP επίσης με φακό Leica, μπαταρία 4000mAh και η κατασκευή του θα είναι πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP68 για προστασία από νερό και σκόνη.

[via]

Loading