Άρθρα της κατηγορίας: Huawei

14ο Athens Digital Arts Festival με την Huawei και το Huawei P20 Pro

[Δ.Τ.] Η Huawei και το Huawei P20 Pro, στηρίζουν τα έργα AI (τεχνητής νοημοσύνης) του 14ου Athens Digital Arts Festival (ADAF), που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής, από τις 24 έως και τις 27 Μαΐου 2018.

Huawei P20 Lite: Η ιστορία πίσω από τα χρώματά του

[Δ.Τ.] Ο σχεδιασμός ενός smartphone περιλαμβάνει το σχήμα του, το μέγεθος της οθόνης και πάνω απ’ όλα το χρώμα του. Το χρώμα άλλωστε είναι εκείνο που καθορίζει τη φύση της συσκευής, εκφράζοντας σε μεγάλο βαθμό και τη φύση του ίδιου … Continue reading

Honor 10: Επίσημα και στην Ευρώπη σε τιμή €479

[Δ.Τ.] Η Honor λάνσαρε σήμερα στο Λονδίνο τη νέα «ναυαρχίδα» της, το Honor 10. Το λανσάρισμα με concept την «Ομορφιά στην Τεχνητή Νοημοσύνη» (“Beauty in AI”) αποκαλύπτει στους καταναλωτές δύο πρωτοποριακές και κορυφαίες τεχνολογίες smartphone.

Ανακαλύψτε το νέο περιβάλλον χρήσης EMUI 8.1 των smartphones της Huawei

Παράλληλα με τα νέα μοντέλα της τελευταίας σειράς P, η Huawei παρουσίασε την καινούρια έκδοση 8.1 του συστήματος Emotion UI. Με μία νέα εφαρμογή κάμερας που πλεονεκτεί ακόμα περισσότερο από τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, άνετο και ασφαλές ξεκλείδωμα μέσω … Continue reading

Huawei P20/P20 Pro: Δωρεάν αντικατάσταση σπασμένης οθόνης έως και 3 μήνες από την αγορά τους!

[Δ.Τ.] Μαζί με τα νέα smartphone P20 και P20 Pro, η Huawei εγκαινίασε και μία νέα υπηρεσία service για τη δωρεάν αντικατάσταση σπασμένης οθόνης, έως και τρεις μήνες μετά την αγορά της συσκευής.