Huawei P Smart: Η FullView οθόνη πιο προσιτή από ποτέ

[Δ.Τ.]

Το ολοκαίνουριο Huawei P Smart διανύει τη 2η εβδομάδα κυκλοφορίας του στην ελληνική αγορά. Αποτελώντας το πιο πρόσφατο επίτευγμα της Huawei, το P Smart είναι η επανάσταση της FullView οθόνης σε smartphones μεσαίας κατηγορίας. Βασισμένο στο Android 8.0 λειτουργικό σύστημα EMUI 8.0 και αλγόριθμο διόρθωσης ατελειών, προσφέροντας ανέπαφο έλεγχο μέσω χειρονομιών και άλλες λειτουργίες τελευταίας γενιάς, κομμένο και ραμμένο στις απαιτήσεις των νεότερων ηλικιακά καταναλωτών.

Οθόνη FullView: Το trend για το 2018

Ο κλάδος των smartphones έχει μπει στην εποχή του FullView, των συσκευών με οθόνη που καταλαμβάνει μεγαλύτερο ποσοστό της πρόσοψης σε σχέση με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Εναρμονισμένο με τις τελευταίες τάσεις, το Huawei P Smart υιοθετεί σχεδιασμό Huawei FullView Display με οθόνη 5,65” αναλογίας διαστάσεων 18:9, FHD+ ανάλυσης και αναλογίας οθόνης/πρόσοψης που ξεπερνά το 80%, προσφέροντας έτσι μία απολαυστική εμπειρία προβολής.

Με κομψό design, άρτια συναρμολόγηση και κυρτό σχεδιασμό οθόνης 2.5D, το Huawei P Smart προσφέρει άνετο κράτημα και υπέροχη αίσθηση στην αφή. Πιστό στις αρχές σχεδιασμού της σειράς P, συνδυάζει την απλότητα με την κομψότητα. Οι τρεις κεραίες του είναι έξυπνα «κρυμμένες» στα άκρα του σώματός του, εξασφαλίζοντας πως η άψογη συμπεριφορά του σε ό,τι αφορά τη συνδεσιμότητα δεν επηρεάζει την αισθητική του. Επιπλέον, η έξυπνη λειτουργία παράλληλης χρήσης εφαρμογών που διαθέτει το Huawei P Smart, καθιστά δυνατή την εκτέλεση δύο apps ταυτόχρονα (σημ.: εξαρτάται για τις εφαρμογές τρίτων) για ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Η μεγάλη οθόνη του Huawei P Smart οφείλεται στον σχεδιασμό FullView Display, ο οποίος μειώνει σχεδόν στο μισό τον χώρο που καταλαμβάνουν οι κεραίες της συσκευής. Οι μηχανικοί της Huawei υιοθέτησαν τελευταίας τεχνολογίας λύσεις: με την προσαρμογή του μεγέθους και της θέσης του μεταλλικού καλύμματος της μπαταρίας και την αύξηση του μετάλλου στον χώρο της κεραίας στην πρόσοψη, το P smart εξοικονομεί ακόμα περισσότερο χώρο. Για τη διασφάλιση δε της κορυφαίας απόδοσης και της αξιοπιστίας του, υπεβλήθη σε μία σειρά εξαντλητικών δοκιμών εξομοίωσης, μέχρι οι μηχανικοί της Huawei να πιστοποιήσουν πως οι βελτιώσεις αυτές δεν επηρεάζουν την απόδοσή του.

Smart Face Beauty & ανέπαφος έλεγχος με μια απλή κίνηση του χεριού: Μια κάμερα που ξέρει ακριβώς τι θέλεις!

Για να καλύψει τις ανάγκες των νεαρών σε ηλικία χρηστών, το Huawei P Smart είναι εξοπλισμένο με διπλή κύρια κάμερα 13+2 MP. Το εκπληκτικό bokeh εφέ, η λειτουργία πορτραίτου, το Smart Face Beauty (αλγόριθμος διόρθωσης ατελειών), ο ανέπαφος έλεγχος της selfie κάμερας με μια απλή κίνηση του χεριού και μια σειρά καινοτόμων λειτουργιών, θα επιτρέψουν στη συσκευή να ικανοποιήσει τον πιο απαιτητικό χρήστη.

Η διπλή RGB κύρια κάμερα 13+2 MP με το διπλό θόλωμα 16 επιπέδων προσφέρει επαγγελματικού επιπέδου bokeh εφέ που σε συνδυασμό με το μεγάλο διάφραγμα, θα προσδώσουν στις λήψεις σου μία στερεοσκοπική αίσθηση, κάνοντάς τις ακόμα πιο εντυπωσιακές. Χάρη στους αισθητήρες μεγάλης ακρίβειας και την τελευταίας γενιάς τεχνολογία PDAF, η κάμερα των 13 MP επιτρέπει την εστίαση σε πραγματικό χρόνο με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια, επιτρέποντας την αποτύπωση κάθε στιγμής, με πλήρη λεπτομέρεια. Ο ISP επεξεργαστής Hisilicon με βελτιωμένη αποτύπωση χρωμάτων και μειωμένο θόρυβο χαρίζει υπέροχες φωτογραφίες ανά πάσα στιγμή. Ειδικά για τις νυχτερινές λήψεις, το Huawei P smart διαθέτει φακούς υψηλής ευκρίνειας, για καθαρότερες φωτογραφίες ακόμα και υπό χαμηλό φωτισμό.

Το Huawei P Smart διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 8 MP με ενισχυμένη λειτουργία πορτραίτου και αναγνώριση προσώπου για τέλειες selfies. Συνδυαστικά δε, με τον αλγόριθμο βελτιστοποίησης χρωμάτων της Huawei, προσδίδει φυσική λάμψη στο δέρμα. Επιπρόσθετα, το Huawei P Smart υποστηρίζει και ανέπαφο έλεγχο μέσω χειρονομιών, για εκπληκτικές και πρωτότυπες selfies με μια απλή κίνηση του χεριού.

Εξελιγμένα χαρακτηριστικά για πρωτόγνωρη εμπειρία χρήσης!

Σχεδιασμένο με γνώμονα την αποτελεσματική διαχείριση μεγάλου όγκου πληροφοριών, το EMUI 8.0 είναι το πιο φιλικό προς τον χρήστη λειτουργικό σύστημα της Huawei. Με τη βοήθεια του Kirin 659, το Huawei P Smart ρυθμίζει την κατανάλωση πόρων από τον επεξεργαστή για μία ομαλότερη εμπειρία χρήσης.

Οι συσκευές Android συνηθίζουν να αποκρίνονται ολοένα και πιο αργά με το πέρασμα του χρόνου. Με αυτό υπ’ όψιν, η Huawei ανέπτυξε το περιβάλλον χρήσης EMUI 8.0 το οποίο χρησιμοποιώντας ένα βελτιωμένο σύστημα διαχείρισης αρχείων, επιτρέπει στο P Smart να τρέχει γρηγορότερα και ομαλότερα. Ο επεξεργαστής Kirin 659 που κρύβει μέσα της η συσκευή, επιτυγχάνει εξαιρετική κατανάλωση ενέργειας, για μεγαλύτερη αυτονομία χωρίς να επηρεάζεται η απόδοσή της. Ο μίνι επεξεργαστής i5, της επιτρέπει να διαχειριστεί πληροφορίες όπως τον αριθμό βημάτων, την απόσταση και δεδομένα GPS χωρίς κανένα πρόβλημα, έτσι ώστε να ακολουθήσει τον χρήστη στους ρυθμούς της καθημερινότητάς του.

Ασφαλής σάρωση δακτυλικού αποτυπώματος

Αποτελώντας πλέον βασικό στοιχείο κάθε smartphone, ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος αποτελεί την αφετηρία κάθε εμπειρίας που είναι σε θέση να προσφέρει αυτό. Το Huawei P Smart διαθέτει αισθητήρα 4ης γενιάς για αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος μέσα σε 0,3 δευτερόλεπτα, ποσοστό λανθασμένης απόρριψης 2% και πιθανότητα λανθασμένης αποδοχής που δεν ξεπερνά τη 1/50.000, για μία εμπειρία ανώτερη από οποιαδήποτε άλλη προσφέρεται στην αγορά. Η Huawei συνδύασε την αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος με άλλες λειτουργίες, όπως την πλοήγηση, τη λήψη φωτογραφιών και την απενεργοποίηση του ξυπνητηριού, χαρίζοντας έτσι μέσω του Huawei P Smart μία ευφυέστερη και πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία χρήσης.

Παράλληλα, το Huawei P Smart είναι σε θέση να προσφέρει εντυπωσιακές εφαρμογές, όπως διαχωρισμό της οθόνης με ένα άγγιγμα, «κλωνοποίηση συσκευής», Huawei Share και διπλή σύνδεση Bluetooth, επιτρέποντας στον χρήστη να απολαύσει την καθημερινότητά του χωρίς περιορισμούς. Η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ανέκαθεν αποτελούσε χαρακτηριστικό των μοντέλων της Huawei και το P Smart δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Η μπαταρία των 3000 mAh με την τεχνολογία έξυπνης εξοικονόμησης ενέργειας 6ης γενιάς, χαρίζουν στη συσκευή χρόνο λειτουργίας που αγγίζει τη μία ημέρα. Η αναγνώριση των ενεργοβόρων εφαρμογών που γίνεται στο παρασκήνιο, της επιτρέπει να διαχειρίζεται ακόμα πιο αποτελεσματικά τους πόρους της, επεκτείνοντας έτσι σημαντικά τις αντοχές της μπαταρίας.

Loading