I Had Cancer, ένα κοινωνικό δίκτυο για τον καρκίνο και όσους επηρεάζει

Ωραίος ο χαβαλές του Facebook, συμπαθητικό και άμεσο το Twitter, ενδιαφέρον (αν και άγνωστο) το Google+, ωστόσο κανένα κοινωνικό δίκτυο δεν έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει πραγματικά στο κοινωνικό σύνολο σε μόνιμη βάση.

I Had Cancer

Αυτό έρχεται να αλλάξει με το I Had Cancer, ένα νεό κοινωνικό δίκτυο στήριξης για ανθρώπους που έχουν ζήσει από κοντά τον καρκίνο ως επιζώντες, ασθενείς, συγγενείς ή φίλοι ασθενών, στο οποίο ο καθένας μπορεί να μοιραστεί την ιστορία και τις εμπειρίες του.

Πίσω από τη δημιουργία του I Had Cancer βρίσκεται η Mailet Lopez, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει την ασθένεια και πήρε αυτή την απόφαση για να καταπολεμήσει το φόβο και την απομόνωση που φέρνει ο καρκίνος.

"Το I Had Cancer δίνει τη δυνατότητα σε ασθενείς, σε ανθρώπους που ξεπέρασαν τον καρκίνο, σε ανθρώπους που πρόσφατα τους έγινε διάγνωση και στους υποστηρικτές τους (οικογένεια, φίλοι), να έρθουν σε επαφή και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους για την αντιμετώπιση της ασθένειας. Το αίσθημα της απομόνωσης δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από μόνο του."

Ελπίζουμε να βοηθήσει πραγματικά και να κρατήσει μακριά όσους εκμεταλλεύονται τον πόνο των άλλων για να κερδίσουν...


‪I Had Cancer- The founders' story‬‏ by TechGear

[πηγή RWW]
Loading