Η HMD Global βάζει τέλος στα Nokia smartphones

Η Human Mobile Devices (HMD Global) θα αρχίσει να κυκλοφορεί τις δικές της συσκευές χωρίς το branding της Nokia, σηματοδοτώντας το επερχόμενο τέλος των Nokia smartphones. 

Την είδηση μοιράστηκε η HMD, η οποία μας προετοιμάζει επίσης για το επερχόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται smartphones, tablets και ασύρματα ακουστικά με τις φήμες να υποδηλώνουν ότι μπορεί να δούμε τα πρώτα smartphones με την επωνυμία HMD στο MWC της Βαρκελώνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26-29 Φεβρουαρίου.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της HMD αναφέρεται, πάντως, ότι η φινλανδική εταιρεία είναι η "κατασκευάστρια των τηλεφώνων Nokia", γεγονός που μπορεί να υποδηλώνει ότι πρόκειται να υπάρξουν νέα feature phones (π.χ. μοντέρνες εκδόσεις παλιών κινητών) με την επωνυμία της Nokia.

Η Nokia Corporation εξακολουθεί να είναι παγκόσμιος ηγέτης στον εξοπλισμό δικτύων και είναι κορυφαίος αδειοδότης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στον χώρο της κινητής τεχνολογίας με πάνω από 6.000 πατέντες που είναι απαραίτητες για το 5G.

[HMD]

Loading