Joker: Folie a Deux, πρώτο trailer για το πολυαναμενόμενο sequel

Το πρώτο trailer για το Joker 2 είναι πλέον στη δημοσιότητα και μοιάζει με μια ονειρεμένη και αλλόκοτη περιπέτεια. Σε αυτό βλέπουμε τον Arthur Fleck (Joker) και τη Harley Quinn να συναντιούνται στο Arkham Asylum. Αντί όμως η Harley να είναι η ψυχίατρος του Joker (όπως στα κόμικς), εμφανίζεται ως συγκρατούμενη και μάλιστα μια που φαίνεται να θαυμάζει τον Arthur, λέγοντας του: "Δεν είμαι κανένας. Δεν έχω κάνει τίποτα στη ζωή μου όπως εσύ".

Σε κάποια φάση ακούγεται μια φωνή να λέει ότι "χρησιμοποιούμε τη μουσική για να μας ολοκληρώσει, για να εξισορροπήσουμε τα ρήγματα μέσα μας". Καθώς ο Joker και η Harley ερωτεύονται, βλέπουμε ένα μοντάζ από τεχνικολόρ κλιπ με την ατμόσφαιρα του παλιού Χόλιγουντ. Σε ένα σημείο, οι δυο τους χορεύουν σε μια ταράτσα με τη σκηνή να φωτίζεται με τρόπο που μας θυμίζει τον χορό του Ryan Gosling και της Emma Stone στο La La Land. Η ονειρική ατμόσφαιρα γενικότερα μας κάνει σχεδόν να ξεχάσουμε ότι παρακολουθούμε δύο διαταραγμένους σούπερ κακοποιούς να ερωτεύονται μέσα σε ένα άσυλο.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Lady Gaga ως Harley Quinn, ενώ ο Joaquin Phoenix επιστρέφει ως Arthur Fleck (Joker). Το καστ συμπληρώνουν οι Catherine Keener, Brendan Gleeson, Zazie Beetz (επιστρέφει από την πρώτη ταινία) και Steve Coogan. Ο Todd Phillips επιστρέφει στη σκηνοθεσία.  H ταινία έχει αξιολογηθεί ως R για "έντονη βία, γλώσσα, λίγη σεξουαλικότητα και σύντομο γυμνό".

Μέχρι στιγμής, κάθε επίσημη ματιά στο Joker 2, το οποίο έχει επίσημο τίτλο Joker: Folie à Deux, είχε μια αρκετά απόκοσμη ατμόσφαιρα. Σε ένα πρόσφατο poster είδαμε τη Harley και τον Joker ντυμένους με τα καλά τους, εν μέσω χορού σε αίθουσα χορού, στο σκοτεινό φως ενός χώρου που μοιάζει να είναι το Arkham.

Το Joker: Folie a Deux θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου 2024.

Loading