Joker: Folie á Deux, ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας για το Joker 2 [Update]

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται το project για το sequel του Joker, καθώς μέσα σε ένα δίμηνο από την επιβεβαίωση του Joker: Folie á Deux έρχεται η ανακοίνωση της ημερομηνίας πρεμιέρας από την Warner Bros. Η εταιρεία πιθανότατα αναγκάστηκε να δώσει μια ευχάριστη είδηση στο κοινό μετά την ακύρωση του Batgirl, παρά το γεγονός ότι είχε ολοκληρωθεί πλήρως η παραγωγή του τελευταίου και ήταν έτοιμο να βγει στους κινηματογράφους.

Όπως και να ‘χει, το Joker: Folie á Deux θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου 2024 με πρωταγωνιστή φυσικά τον Joaquin Phoenix που πήρε σπίτι του το βραβείο Όσκαρ για την συγκλονιστική ερμηνεία του στην προηγούμενη ταινία. Το Joker ήταν υποψήφιο σε 11 κατηγορίες και έσπασε το φράγμα του $1 δισ. στο box-office.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό πέρα από φήμες που πηγάζουν από τον τίτλο της ταινίας. Ο όρος «Folie á Deux» θα μπορούσε να μεταφραστεί ωμά ως «κοινή τρέλα» και χρησιμοποιείται από τους γιατρούς για να περιγράψουν την μεταφορά παραισθήσεων και παρανοήσεων από το ένα άτομο στο άλλο. Με αυτό το σκεπτικό πολλοί πιστεύουν ότι θα υπάρχει συνάντηση του Joker (aka Arthur Fleck) με την Harley Quinn, την οποία φημολογείται ότι θα ενσαρκώσει η Lady Gaga.

Ευελπιστούμε ότι το Joker 2 θα είναι αντάξιο του original και όχι μια αρπαχτή.

Update: Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή της Lady Gaga με tweet που έκανε η ίδια.

Loading