LG

LG CineBeam Qube: Ο νέος 4K βιντεοπροβολέας με compact μέγεθος [CES 2024]

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει στο CES 2024 τον νέο lifestyle projector της, τον μοναδικό LG CineBeam Qube (μοντέλο HU710PB). Το νέο 4K μοντέλο μπορεί να μετατρέψει άμεσα έναν εσωτερικό χώρο σε κινηματογραφική αίθουσα ενώ διαθέτει συμπαγή και ελαφρύ σχεδιασμό με μια πρακτική περιστρεφόμενη κατά 360 μοίρες λαβή. Η συσκευή προβολής της LG αποτελεί επίσης ένα κομψό αξεσουάρ εσωτερικού χώρου, καθώς η εντυπωσιακή μινιμαλιστική αισθητική του προσθέτει μια πινελιά μοντέρνας φινέτσας στον χώρο.

Αν και ένας από τους μικρότερους διαθέσιμους projectors, ο LG CineBeam Qube προσφέρει ισχυρές επιδόσεις, ικανές να προβάλλουν εικόνες ανάλυσης 4K UHD (3.840 x 2.160) με διαστάσεις έως και 120 ίντσες. Εξοπλισμένο με πηγή φωτός λέιζερ RGB και τις τεχνολογίες αιχμής της LG για τη βελτίωση της εικόνας, το νέο μοντέλο παρέχει εξαιρετικά καθαρές, ευκρινείς εικόνες που διαθέτουν αναλογία αντίθεσης 450.000:1 και ποσοστό κάλυψης 154% της χρωματικής γκάμας DCI-P3.

Η χρωματική ακρίβεια του CineBeam Qube εξασφαλίζει την προβολή ταινιών και λοιπού περιεχομένου ακριβώς όπως το οραματίστηκαν οι δημιουργοί τους, με πλούσια χρώματα και βαθύ μαύρο που προσθέτουν σε κάθε σκηνή βάθος και ζωντάνια. Επιπλέον, ο κορυφαίος 4K projector της LG διαθέτει τη λειτουργία Auto Screen Adjustment, με δυνατότητα αυτόματης εστίασης που βελτιστοποιεί την τοποθέτηση και το μέγεθος της εικόνας για μια εξαιρετική εμπειρία προβολής, κάθε φορά.

Με λειτουργικό σύστημα LG webOS 6.0, ο CineBeam Qube παρέχει διαισθητικό έλεγχο και εύκολη πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών streaming, όπως Netflix, Disney+, Prime Video και YouTube. Όταν δεν χρησιμοποιείται για την προβολή περιεχομένου, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία απεικόνισης του προβολέα και να απολαύσουν μαγευτικές ψηφιακές εικόνες που βελτιώνουν την ατμόσφαιρα του χώρου τους.

Loading