ΠΡΟΣΟΧΗ: Πορνό περιεχόμενο στα News Feed του Facebook!

Ένα ασυνήθιστο φαινόμενο παρατηρείται εδώ και μερικές μέρες στο Facebook, με ολοένα και περισσότερους χρήστες να διαμαρτύρονται καθημερινά ότι το News Feed τους έχει κατακλυστεί από hardcore πορνό και άλλου είδους προσβλητικό περιεχόμενο.

Οι αντιδράσεις δεν έλειψαν και από το Twitter, με χιλιάδες χρήστες να γράφουν σχόλια του τύπου "Το Facebook έγινε και επίσημα ιστοσελίδα πορνό" ή "Θυμάμαι όταν κάποτε το Facebook ΔΕΝ ήταν site πορνο".

Πέρα από τις πονηρές εικόνες, ορισμένοι χρήστες κάνουν λόγο για αποκρουστικές εγκληματικές εικόνες που μοιάζουν να είναι βγαλμένες από τη χειρότερη ταινία τρόμου. Έχοντας μάλιστα προκαλέσει μεγάλη αμηχανία, ουκ ολίγοι χρήστες έχουν απενεργοποιήσει τους λογαριασμούς τους αρνούμενοι να επιστρέψουν μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα. Ας μην ξεχνάμε, μάλιστα, ότι στο Facebook διατηρούν λογαριασμό και πολλοί ανήλικοι...

Αν αναρωτιέστε ποιος βρίσκεται πίσω από την κακόγουστη αυτή φάρσα, δεν είναι λίγοι αυτοί που επιρρίπτουν ευθύνες στους Anonymous. Τον περασμένο Αύγουστο, η δημοφιλής ομάδα hackers δήλωσε ότι στις 5 Νοεμβρίου θα καταστρέψει το Facebook, όμως έκτοτε δεν έχει ασχοληθεί άλλο με το κοινωνικό δίκτυο.

Προσεκτικά, λοιπόν, μπροστά σε ποιους ανοίγετε το Facebook, γιατί το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να δείτε τέτοιου είδους εικόνες μπροστά σε τρίτους (αφεντικό, γονείς, παιδιά κ.ο.κ).

[πηγή neowin]
Loading