Motorola Edge 50 Ultra: Επίσημα με πανίσχυρα specs και...ξύλινη πλάτη

Η Motorola προχώρησε πριν από λίγο στα επίσημα αποκαλυπτήρια των Motorola Edge 50 Ultra και Motorola Edge 50 Fusion, τα οποία συμπληρώνουν τη φετινή σειρά της εταιρείας μετά το Motorola Edge 50 Pro που γνωρίσαμε πριν από μερικές ημέρες.

Ξεκινώντας από το Motorola Edge 50 Fusion, η συσκευή διαθέτει κυρτή οθόνη pOLED 6.7’’ FHD+ 144Hz, επεξεργαστή Snapdragon 7s Gen2, έως 12GB μνήμη RAM, έως 512GB αποθηκευτικό χώρο, dual κάμερα 50MP Sony LYT-700C f/1.88 OIS + 13MP ultrawide, εμπρόσθια κάμερα 32MP, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, WiFi 5, Bluetooth 5.2, GPS, NFC, 5G, λειτουργικό σύστημα Android 14 με Motorola Hello UX, μπαταρία 5000mAh με φορτιστή 68W, υποδοχή USB-C, διαστάσεις 161.9 x 73.1 x 7.9mm και βάρος 175gr.

Θα είναι διαθέσιμο σε αποχρώσεις Forest Blue, Marshmallow Blue και Hot Pink με τιμή εκκίνησης €349.

Σε ό,τι αφορά το Motorola Edge 50 Ultra, αυτό διαθέτει οθόνη pOLED 6.7’’ FHD+ 144Hz HDR10+ με επικάλυψη Gorilla Glass Victus, επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen3, έως 16GB μνήμη RAM, έως 1TB αποθηκευτικό χώρο, triple κάμερα 50MP f/1.6 OIS + 64MP f/2.4 periscope telephoto OIS (3x οπτικό zoom) + 50MP f/2.0 ultrawide 122º, εμπρόσθια κάμερα 50MP f/1.9, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, WiFi 7, Bluetooth 5.4, GPS, NFC, 5G, λειτουργικό σύστημα Android 14 με Motorola Hello UX, μπαταρία 4500mAh με φορτιστή 125W (50W ασύρματη φόρτιση), υποδοχή USB-C, διαστάσεις 161.1 x 72.4 x 8.6mm και βάρος 197gr, ενώ η κατασκευή του είναι πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP68 για προστασία από νερό και σκόνη.

Θα κυκλοφορήσει σε αποχρώσεις Forest Grey, Nordic Wood (ξύλινη πλάτη) και Peach Fuzz με τιμή εκκίνησης €999.

Ακολουθεί το επίσημο Δελτίο Τύπου της εταιρείας:

Σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για τις κορυφαίες προτάσεις της, η Motorola παρουσιάζει την πλέον εντυπωσιακή και ισορροπημένη σειρά συσκευών edge: τις motorola edge 50 ultra, motorola edge 50 pro και motorola edge 50 fusion. Μεταφέροντας τη συζήτηση στο τι είναι πραγματικά ουσιώδες σε ένα κορυφαίο smartphone, οι συσκευές αυτές προσφέρουν έναν εξυπνότερο συνδυασμό ιδανικών στοιχείων, μέσα από μια εξελιγμένη σχεδιαστική προσέγγιση, παράλληλα με ένα προηγμένο σύστημα κάμερας, εφοδιασμένο με βελτιώσεις βασισμένες στην τεχνητή νοημοσύνη καθώς και, για πρώτη φορά στον κόσμο, κάμερα και οθόνη με πιστοποίηση Pantone1.

H σειρά motorola edge 50 είναι σχεδιασμένη στη βάση μιας συνολικής αίσθησης αρμονίας. Το αποτέλεσμα είναι μια οικογένεια συσκευών που προσφέρουν υφές και καμπύλες, ευχάριστες στο άγγιγμα όσο και στο μάτι. Πλαισιωμένες από υλικά όπως πραγματικό ξύλο², ένα ειδικά σχεδιασμένο, χειροποίητο, ιταλικό πολυμερές φινίρισμα, αλλά και vegan σουέτ, προσφέρονται στις πιο σύγχρονες χρωματικές επιλογές, ενώ διαθέτουν προστασία από το νερό, κατά το πρότυπο IP683 . Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από εξαιρετικά ελαφρές, εντυπωσιακές συσκευές, που συγκινούν εξίσου την αφή και την όραση, συνιστώντας έτσι μια συναρπαστική επιλογή για εκείνους τους καταναλωτές που επιζητούν μια εξυπνότερη, άψογα ισορροπημένη εμπειρία μέσα από το κινητό τους. 

Η πίσω πλευρά των συσκευών καταλήγει αβίαστα στο σύστημα των καμερών, με τη βοήθεια του οποίου οι χρήστες θα μπορούν να απαθανατίζουν με άνεση όμορφες στιγμές. Εστιάζοντας ακόμη περισσότερο στην εικόνα, σταθερή και κινούμενη, οι νέες συσκευές της σειράς motorola edge προσφέρουν μια ολοκληρωμένη φωτογραφική εμπειρία: από την απλή ενεργοποίηση της κάμερας, με φυσικές κινήσεις, μέχρι τον κορυφαίο εξοπλισμό και το ενισχυμένο μέσω τεχνητής νοημοσύνης λογισμικό, αλλά και τις δυνατότητες χρωματικής επεξεργασίας, προσφέροντας έτσι εκπληκτικά αποτελέσματα, κάθε φορά.

Η τεχνολογία moto ai προσθέτει παρασκηνιακά μια νότα μαγείας, ανεβάζοντας την κάθε στιγμή σε ένα άλλο επίπεδο, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν αβίαστα περιεχόμενο, να προσαρμόζουν τη συσκευή στις δικές τους προτιμήσεις, να εντοπίζουν άμεσα τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν και να πετυχαίνουν περισσότερα, σε λιγότερο χρόνο. Η τεχνολογία moto ai ενσωματώνεται παντού, από την κάμερα μέχρι την προσαρμογή της εμφάνισης του κινητού, την πλοήγηση και την αναζήτηση. Μέσα από τη νέα σειρά συσκευών edge, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία μιας προηγμένης ποιότητας εικόνας και τις πλέον εξελιγμένες λύσεις που προτείνει η Motorola για την καταγραφή κίνησης. Η εντυπωσιακή τεχνολογία αυτόματης εστίασης, οι αισθητήρες των φακών αλλά και τα μεγαλύτερα pixels συνδυάζονται ώστε να προσφέρουν βελτιωμένες επιδόσεις ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή και τη νύχτα. Όλα αυτά τα σπουδαία χαρακτηριστικά, συνδυασμένα με μια πλήρη γκάμα διαφορετικών φακών, εξασφαλίζουν στους χρήστες τη δυνατότητα να απαθανατίσουν τα καλύτερα πορτραίτα, τοπία, καλλιτεχνικές κοντινές λήψεις, selfies και όχι μόνο.

Η εφαρμογή Google Photos αναλαμβάνει τη διαχείριση φωτογραφιών και βίντεο. Μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, οι χρήστες θα μπορούν να αξιοποιήσουν ακόμη πιο προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας εικόνας με τη συνδρομή της τεχνητής νοημοσύνης4, απευθείας μέσα από τα κινητά τους και το Google Photos, συμπεριλαμβανομένων των: Magic Editor, Magic Eraser, Photo Unblur και όχι μόνο.

Η σειρά motorola edge 50 είναι η πρώτη οικογένεια κινητών που διαθέτει πιστοποίηση κάμερας και οθόνης κατά το πρότυπο Pantone™, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της Pantone. Οι χρήστες μπορούν να είναι βέβαιοι πως οι εικόνες που επιλέγουν να απαθανατίσουν θα προβάλλονται ακριβώς έτσι όπως τις βλέπουν, χάρη στα χρώματα και τις αποχρώσεις επιδερμίδας που έχουν πιστοποιηθεί από την Pantone, καθιστώντας τις συσκευές αυτές ιδανικές για δημιουργία περιεχομένου. Κάθε συσκευή που φέρει την πιστοποίηση αυτή έχει καλύψει τα κριτήρια αξιολόγησης και βαθμολόγησης της Pantone, αποτυπώνοντας αυθεντικά το πλήρες φάσμα των πραγματικών χρωμάτων κατά τα πρότυπα της Pantone. Η πιστοποίηση Pantone SkinTone™ διασφαλίζει πως οι εικόνες που απαθανατίζουν με την κάμερα ή βλέπουν να προβάλλονται πάνω στην οθόνη αποτυπώνουν γνήσια το αυθεντικό φάσμα των ανθρώπινων επιδερμίδων.

Παράλληλα, η Motorola διευρύνει το οικοσύστημά της, με την ανακοίνωση της νέας γενιάς ακουστικών, στην οποία συμπεριλαμβάνονται τα moto buds+, με τεχνολογία Sound by Bose, για μια πρόταση που συνδυάζει την κορυφαία τεχνογνωσία των δύο εταιριών, ώστε να προκύψει μιας υψηλής ποιότητας ηχητική εμπειρία για τους καταναλωτές.

motorola edge 50 ultra: o απόλυτος συνδυασμός στυλ & ευφυίας

Το motorola edge 50 ultra αποτυπώνει υποδειγματικά την έμφαση της Motorola στο σχεδιασμό και αναπτύχθηκε προκειμένου να εντυπωσιάσει ακόμη και τον πλέον απαιτητικό χρήστη. Χάρη στις άνετες καμπύλες του, τα κορυφαία υλικά, όπως αληθινό ξύλο και vegan δέρμα, σε συνδυασμό με το Χρώμα της Χρονιάς όπως το επέλεξε η Pantone, το Peach Fuzz, η συσκευή αυτή είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό smartphone: είναι ένα έργο τέχνης. Το λεπτό, αμμοβολημένο πλαίσιο αλουμινίου, το ειδικά επεξεργασμένο Corning® Gorilla® Glass Victus® και η υποβρύχια προστασία ΙΡ683 συνδυάζονται ώστε να διασφαλίσουν πως ο κορυφαίος σχεδιασμός αποδίδει τόσο σε επίπεδο φόρμας, όσο και λειτουργικότητας, ώστε οι χρήστες να μπορούν να έχουν τη συσκευή παντού μαζί τους, χωρίς να ανησυχούν για την αντοχή της. 

Με το motorola edge 50 ultra οι χρήστες θα απολαύσουν το πλέον εξελιγμένο σύστημα καμερών που έχει παρουσιάσει η Motorola μέχρι στιγμής. Μια εκπληκτική σειρά καμερών υψηλής ανάλυσης παρέχουν την απαραίτητη ευελιξία ώστε να αποτυπώνουν κάθε τύπο σύνθεσης και να προσφέρουν αποτελέσματα πλούσια σε λεπτομέρεια, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Η συσκευή αυτή ενσωματώνει κεντρικό φακό 50MP, τηλεφακό 64ΜΡ με 3x οπτικό zoom και 100x Super Zoom, ώστε να πλησιάζει ο φωτογράφος ακόμη περισσότερο το θέμα του, 50ΜΡ υπερευρυγώνιο φακό με macro vision και κάμερα selfie 50ΜΡ με λειτουργία αυτόματης εστίασης. Ο κυρίως φακός συνδυάζει επίσης τα pixels, ώστε να προκύψει μεγαλύτερο μέγεθος 2,4μm, επιτρέποντας την απορρόφηση 20% περισσότερου φωτός, για εξαιρετικές επιδόσεις τη νύχτα. 

Το προηγμένο σύστημα καμερών του edge 50 ultra αξιοποιεί τη δύναμη της τεχνολογίας moto ai προκειμένου να προσφέρει εκπληκτικές βελτιώσεις τόσο σε επίπεδο φωτογραφιών όσο και βίντεο. Η νέα Photo Enhancement Engine επιτρέπει στους χρήστες να έχουν άψογο αποτέλεσμα, σε κάθε λήψη. Δεν απαιτείται καμία ειδική γνώση, καθώς η τεχνολογία αυτή αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη προκειμένου να εφαρμόζει ταυτόχρονα ρυθμίσεις διαφόρων κατηγοριών λήψης, συνδυάζοντάς τες, ώστε να προκύψει κορυφαία ποιότητα εικόνας. Η τεχνολογία αυτή αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη προκειμένου να ρυθμίσει την εικόνα ώστε να προκύψει η βέλτιστη λεπτομέρεια, διαύγεια, φωτισμοί, σκιές, χρώματα και μποκέ.

Όταν οι χρήστες επιλέγουν να απαθανατίσουν κάθε πτυχή της ζωής σε κίνηση, μια σειρά νέων λειτουργιών καθιστά την προσπάθεια αυτή ευκολότερη από ποτέ. Οι λειτουργίες αυτές περιλαμβάνουν:

  • Προσαρμοζόμενη Σταθεροποίηση: Αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την αναγνώριση της ταχύτητας κίνησης ενώσω διαρκεί η βιντεοσκόπηση και τη δυναμική προσαρμογή του επιπέδου σταθεροποίησης, για βέλτιστα αποτελέσματα.
  • Παρακολούθηση Αυτόματης Εστίασης: Προσφέρει καθαρή, άψογη εικόνα, αξιοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη ώστε να παραμένει ο φακός εστιασμένος στο στόχο, ακόμη και όταν αυτός κινείται στο κάδρο.
  • Δυναμική Λήψη: Αυξάνει και προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα κλείστρου, ανάλογα με τις διαφορετικές συνθήκες φωτισμού. Με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, η κάμερα βελτιώνει τις λεπτομέρειες όταν ο φωτισμός είναι προβληματικός και ο θόρυβος υψηλός.
  • Μακρά Έκθεση: Απαθανατίστε φωτεινές δέσμες ή βελούδινους καταρράκτες. Η μακρά έκθεση επιτρέπει στους χρήστες να απαθανατίζουν δημιουργικά την κίνηση, με ένα απλό άγγιγμα και χωρίς να απαιτείται επαγγελματικός εξοπλισμός.

Επιπλέον, με το motorola edge 50 ultra οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους επιπλέον επιλογές για τη δημιουργία προσωποποιημένων εικόνων για φόντο στη συσκευή, με τη χρήση της τεχνολογίας moto ai. Χάρη στο Style Sync, οι χρήστες μπορούν να επεκτείνουν το απόλυτα προσωπικό στυλ τους στη συσκευή τους, απαθανατίζοντας και ανεβάζοντας μια εικόνα του μοτίβου του ρούχου τους, για παράδειγμα, για να δημιουργήσουν πολλαπλές μοναδικές εικόνες. Παράλληλα, η Motorola παρουσιάζει μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη φαντασία τους, περιγράφοντας την επιθυμητή εικόνα με γραπτές οδηγίες, ώστε να προκύψουν εκπληκτικά αποτελέσματα.  

Η νέα, εξαιρετική αυτή συσκευή διαθέτει επίσης μεγάλη οθόνη pOLED 6.67” Super HD (1220p) με ολοζώντανα χρώματα, που προσφέρει 13% υψηλότερη ανάλυση από ό,τι η προηγούμενη γενιά, οπότε οι χρήστες θα απολαμβάνουν καθαρότερη εικόνα με λιγότερο κόκκο. Ολοκληρώνοντας την οπτικοακουστική εμπειρία, το edge 50 ultra διαθέτει υποστήριξη Dolby Atmos®. Με το Dolby Atmos, οι χρήστες θα απολαμβάνουν μεγαλύτερο βάθος, διαύγεια και λεπτομέρεια σε κάθε τους επιλογή διασκέδασης, την οποία θα μπορούν να απολαμβάνουν είτε μέσω των μεγάλων, στερεοφωνικών ηχείων της συσκευής, είτε μέσω ακουστικών. Το edge 50 ultra υποστηρίζει επίσης την τεχνολογία Dolby® Head Tracking5, που ενεργοποιείται όταν η συσκευή συνδέεται με τα moto buds+. Μέσα από τη ρύθμιση του ήχου καθώς ο χρήστης κουνά το κεφάλι, η τεχνολογία Dolby Head Tracking προσφέρει μια φυσικότερη, ρεαλιστικότερη εμπειρία. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Dolby Atmos, οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν μια προηγμένη ηχητική εμπειρία.

Το motorola edge 50 ultra είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή Snapdragon®8s 3ης Γενιάς, ο οποίος υποστηρίζει όλες τις βασικές λειτουργίες της συσκευής. Απολαύστε ταχύτητα και κορυφαίες επιδόσεις σε ό,τι επιλέξετε να κάνετε, από την επεξεργασία εικόνας και το gaming, μέχρι την περιήγηση στο διαδίκτυο, τη μουσική και όχι μόνο. Με έως και 16 GB μνήμης RAM με RAM Boost6 και έως 1 TB αποθήκευσης7, οι χρήστες απολαμβάνουν αβίαστη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών και άφθονο χώρο για όλες τις φωτογραφίες, τις ταινίες, τις εφαρμογές και τα παιχνίδια τους.

Το νέο motorola edge 50 ultra χρησιμοποιεί Ultra Wideband (UWB), μεταμορφώνοντας ριζικά τον τρόπο που οι χρήστες αλληλοεπιδρούν με συσκευές που βρίσκονται κοντά τους. Το UWB είναι ένα ταχύ, χαμηλής έντασης ασύρματο πρωτόκολλο με ενισχυμένα επίπεδα ασφαλείας που χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό μιας θέσης, με εξαιρετική ακρίβεια, της τάξης των 10 έως 30 εκατοστών. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να περνούν σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού τους χωρίς να χρειάζεται να επανασυνδέσουν τις συσκευές τους ή να περάσουν τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις τους από την αρχή. Με το UWB οι χρήστες θα μπορούν να εντοπίζουν φίλους και συγγενείς σε πολυσύχναστα μέρη, με ακρίβεια εκατοστού ή ακόμη και να πλησιάζουν το όχημά τους και να το ξεκλειδώνουν αυτόματα. Το motorola edge 50 ultra είναι σχεδιασμένο με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, ώστε να αξιοποιήσει πλήρως την τεχνολογία UWB, καθώς αυτή συνεχίζει να εξελίσσεται.

Προκειμένου να διαθέτει την απαραίτητη ενέργεια ώστε να τροφοδοτεί όλες αυτές τις εμπειρίες, το edge 50 ultra περιλαμβάνει μπαταρία με άφθονη χωρητικότητα 4500mAh και λειτουργία φόρτισης TurboPower™ στα 125W, επιτρέποντας στη συσκευή να τροφοδοτήσει τις ανάγκες μιας ολόκληρης ημέρας με μόλις τέσσερα λεπτά φόρτισης.8,9 Επιπλέον, διαθέτει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης στα 50W10, ώστε οι χρήστες να μπορούν να επαναφορτίζουν γρήγορα τη συσκευή, χωρίς να μπλέκονται με καλώδια. Μάλιστα, έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται τη φόρτιση του κινητού τους με άλλες συσκευές, χάρτη στην τεχνολογία ασύρματου διαμοιρασμού ενέργειας. 

motorola edge 50 pro: ιδανικός συνδυασμός στυλ & ευφυίας

Ακολουθώντας τη σχεδιαστική φιλοσοφία της ναυαρχίδας της Motorola, το motorola edge 50 pro διαθέτει θαυμάσιες επιφάνειες, αμμοβολημένο πλαίσιο αλουμινίου και προτείνετε είτε σε δέρμα vegan, είτε σε ειδικό περλέ φινίρισμα, χειροποίητα κατασκευασμένο στην Ιταλία, καθιστώντας τη συσκευή αυτή απαλή και λεία στην αφή. Εκτός του ότι είναι εξαιρετικά ελαφριά, η συσκευή διαθέτει επίσης και πιστοποίηση προστασίας από το νερό κατά το πρότυπο IP68.3

Εφοδιασμένο με σύστημα καμερών υψηλής ανάλυσης 50ΜΡ, το edge 50 pro απαθανατίζει εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο. Η κυρίως κάμερα διαθέτει το μεγαλύτερο διάφραγμα σε κινητό (f/1.4), που επιτρέπει να περάσει στον αισθητήρα 64% περισσότερο φως, για καλύτερες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η κάμερα μακρινών λήψεων στα 10ΜΡ με 3x zoom και λειτουργία σταθεροποίησης εικόνας αποτελεί μια χρήσιμη προσθήκη που σπάνια απαντάται σε προϊόντα αυτής της κατηγορίας. Χάρη στους φακούς της, οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν καθαρά τη σκηνή από τριπλάσια απόσταση ή να αξιοποιούν τη λειτουργία Super Zoom, για εστίαση από 30x μεγαλύτερη απόσταση. Αν θέλουν να απαθανατίσουν μεγαλύτερο μέρος της εικόνας, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν την υπερευρυγώνια κάμερα των 13ΜΡ ή να φτάσουν ακόμη και σε απόσταση μόλις 3 εκατοστών από το σημείο που τους ενδιαφέρει, χάρη στη λειτουργία Macro Vision. Το edge 50 pro περιλαμβάνει επίσης εμπρόσθια κάμερα 50ΜΡ με αυτόματη εστίαση, διασφαλίζοντας έτσι πως ακόμη και οι selfies θα αποτυπώνονται με θαυμάσια λεπτομέρεια και χρώματα.  

Το σύστημα καμερών του edge 50 pro περιλαμβάνει ορισμένες από τις βασικές λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης που συνοδεύουν την εξαιρετική αυτή συσκευή, μεταξύ των οποίων τη νέα Photo Enhancement Engine, Adaptive Stabilization, Auto Focus Tracking και Style Sync. Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να ακολουθήσουν δημιουργικά μονοπάτια, αξιοποιώντας το φως μέσα από νέα λειτουργία μακράς έκθεσης. 

Το motorola edge 50 pro προσφέρει επίσης στους χρήστες μια κινηματογραφική εμπειρία, μέσα από τη σχεδόν πλήρους κάλυψης οθόνη pOLED 6,7” στα 144Hz με ανάλυση Super HD και πιστοποίηση HDR10+. Όμως, οι δυνατότητες της συσκευής αυτής δεν περιορίζονται στο οπτικό σκέλος, καθώς το motorola edge 50 pro προσφέρει μια ασύγκριτη ηχητική εμπειρία, υποστηρίζοντας την τεχνολογία Dolby Atmos για εξαιρετική πιστότητα ήχου. Σε συνδυασμό με τα ακουστικά moto buds+ υποστηρίζεται και η τεχνολογία Dolby Head Tracking. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει δύο μεγάλα στερεοφωνικά ηχεία, ενώ η τεχνολογία Snapdragon Sound™ διασφαλίζει απροβλημάτιστη σύνδεση μέσω Bluetooth® χωρίς σκαλώματα ή καθυστέρηση απόκρισης.

Το motorola edge 50 pro διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon® 7 3ης Γενιάς, προσφέροντας ομαλότατο gaming, γρήγορα frame rates, εικόνα υψηλής ανάλυσης, αστραπιαία μεταφορά αρχείων και όχι μόνο. Παράλληλα, διαθέτει έως και 12GB RAM, με έως και 512GB αποθηκευτικού χώρου, για άνετη παράλληλη διαχείριση εφαρμογών και άφθονο χώρο. Το motorola edge 50 pro έρχεται επίσης με λειτουργία φόρτισης TurboPower™ στα 125W για γρήγορη αναπλήρωση της μπαταρίας και λειτουργία ασύρματης φόρτισης TurboPower™ στα 50W, παρακάμπτοντας το μπελά των καλωδίων.

motorola edge 50 fusion: μια απόλυτα ισορροπημένη εμπειρία

Τo motorola edge 50 fusion προσφέρει κορυφαίες δυνατότητες σε ένα ευρύτερο φάσμα καταναλωτών. Είτε βρίσκεται στα χέρια ενός φοιτητής που πηγαίνει στο μάθημά του ή ενός πολυάσχολου επιχειρηματία που βρίσκεται στο δρόμο, τα ζωηρά χρώματα του edge 50 fusion και το κομψό προφίλ του το καθιστούν ιδανικό συνεργάτη. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν κάποια από τις vegan προτάσεις, σε αποχρώσεις Hot Pink ή Marshmallow Blue, για μια ιδιαίτερη νότα ή να στραφούν στο κομψό Forest Blue. Χάρη στην προστασία από το νερό3 κατά το πρότυπο IP68 και το Corning Gorilla Glass 5, η συσκευή αυτή αποδεικνύεται ανθεκτική απέναντι στη σκόνη, το νερό ή και τις κατά λάθος πτώσεις. 

Για τους λάτρεις της φωτογραφίας ή όσους λατρεύουν να απαθανατίζουν όμορφες αναμνήσεις, το σύστημα καμερών του motorola edge 50 fusion διασφαλίζει πως κάθε λήψη θα είναι ένα μικρό αριστούργημα. Χάρη στην κεντρική κάμερα Ultra Pixel των 50ΜΡ με αισθητήρα LYT-700C από τη LYTIA, η συσκευή αυτή εξασφαλίζει λήψεις υψηλής ταχύτητας με ελάχιστο θόρυβο σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού. Η τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας (OIS) αποτρέπει τις θολές εικόνες και βίντεο, ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες φωτισμού. Η προηγμένη τεχνολογία εστίασης ανεβάζει τη νυχτερινή φωτογράφιση σε άλλα επίπεδα, με ταχύτερες, ακριβέστερες επιδόσεις, καθώς στη διαδικασία εστίασης συμμετέχουν 32 φορές περισσότερα pixel. Διευρύνετε την οπτική σας χάρη στην υπερευρυγώνια κάμερα των 13ΜΡ ή πλησιάστε το θέμα σας, χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία Micro Vision, για εξαιρετικά κοντινές λήψεις. Για selfies που ξεχωρίζουν, αξιοποιείστε την εμπρόσθια κάμερα των 32ΜΡ με τεχνολογία Quad Pixel, για βελτιωμένη ευαισθησία σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.   

Η εκπληκτική οθόνη pOLED των 6,7” που καλύπτει ολόκληρη την πρόσοψη του edge 50 fusion ανεβάζει την κινηματογραφική διασκέδαση σε άλλο επίπεδο. Το motorola edge 50 fusion καλύπτει τα κινηματογραφικά πρότυπα σε επίπεδο φάσματος, ζωηρότητας και πιστότητας χρωμάτων, καθώς και επιπέδου αντίθεσης, οπότε ό,τι προβάλλεται στην οθόνη απεικονίζεται όπως θα έπρεπε. Παράλληλα, η οθόνη διαθέτει χρωματικό βάθος 10-bit και υποστήριξη άνω του ενός δισεκατομμυρίου αποχρώσεων, προσφέροντας ολοζώντανα χρώματα και άπειρη αντίθεση. Εκτός αυτού, ο ρυθμός ανανέωσης εικόνας στα 144Hz εξασφαλίζει απρόσκοπτη κίνηση και ομαλές μεταβάσεις.

Συνδυαζόμενο άψογα με την ποιότητα εικόνας, το ηχητικό σύστημα της συσκευής προσφέρει ήχο πιστοποιημένο κατά το πρότυπο Hi-Res. Παράλληλα, η συσκευή διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία και υποστηρίζει την τεχνολογία Dolby Atmos® για απόλυτα ρεαλιστικό ήχο που αναδεικνύει πλουσιότερο βάθος, διαύγεια και λεπτομέρεια, ό,τι μορφή διασκέδασης και αν επιλέξει ο χρήστης, είτε την απολαμβάνει μέσω ενσύρματων, είτε ασύρματων ακουστικών.

Επεκτείνοντας το Οικοσύστημα: η νέα οικογένεια moto buds

Εκτός της σειράς Edge 50, η Motorola με περηφάνεια παρουσιάζει τη νέα οικογένεια moto buds: τα moto buds+ με τεχνολογία Sound by Bose και τα moto buds. Τα νέα αυτά ακουστικά έρχονται να προσφέρουν μία ακόμη πιο ομαλή, συναρπαστική εμπειρία στο οικοσύστημα Motorola, υποστηρίζοντας τις τεχνολογίες Hi-Res Audio12 και Dynamic Active Noise Cancellation13, για υψηλής πιστότητας ήχο και ακύρωση θορύβου, μέσα από ένα σύγχρονο σχεδιασμό, ανθεκτικό στην επαφή με το νερό. 

Η Motorola και η Bose, δύο κορυφαίες εταιρίες που τις συνδέει η αφοσίωση στην καινοτομία, συνεργάστηκαν για να παρουσιάσουν τα νέα moto buds+ με τεχνολογία Sound by Bose. Τα ακουστικά αυτά αξιοποιούν την τεχνογνωσία της Bose προκειμένου να προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία, ενσωματώνοντας εντυπωσιακή τεχνολογία ενεργής ακύρωσης του θορύβου και ρύθμιση ήχου, για εκπληκτική ποιότητα ήχου σε κίνηση. Τα moto buds+ έχουν πιστοποιηθεί από τη Bose, προσφέροντας μια ασύγκριτη ηχητική εμπειρία. Τα moto buds+ είναι επίσης συμβατά με την τεχνολογία Dolby Head Tracking όταν συνδέονται με τη νέα γενιά κινητών motorola edge με υποστήριξη Dolby Atmos, όπως το motorola edge 50 ultra και το edge 50 pro. Η τεχνολογία Dolby Head Tracking προσφέρει στους χρήστες μια περισσότερο φυσική και ρεαλιστική ηχητική εμπειρία, αναπροσαρμόζοντας τον ήχο, καθώς κινούν το κεφάλι τους. Σε συνδυασμό με το αγαπημένο τους υλικό σε Dolby Atmos, οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν μια ακόμη πιο προηγμένη ηχητική εμπειρία, με μεγαλύτερη διαύγεια, λεπτομέρεια και βάθος.

Παράλληλα, η Motorola ανακοινώνει τα moto buds, ακουστικά τα οποία προσφέρουν ποιότητα ήχου πιστοποιημένη κατά το πρότυπο Hi-Res Audio11, παρέχοντας στους χρήστες μια ισορροπημένη και ταυτόχρονα ποιοτική ηχητική εμπειρία. Και αυτή η πρόταση διαθέτει τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου (Dynamic Adaptive Noise Cancellation12), ώστε να απομακρύνει τις περισπάσεις και να επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ήρεμα την αγαπημένη τους μουσική ή την εκπομπή που ακούν.

Νέο Motorola UX και Λειτουργίες Λογισμικού

Το Hello UX, το ανασχεδιασμένο interface, προσφέρει μια φυσική και προσαρμοσμένη εμπειρία χρήσης, με ρυθμιζόμενες επιλογές, φυσικές κινήσεις αλλά και ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά, χάρη στο Family Space. Παράλληλα, διαθέτει ευελιξία συνδεσιμότητας και ολοκληρωμένες επιλογές ασφαλείας, μέσω του Moto Secure. Οι λειτουργίες αυτές συνδυάζονται προκειμένου να καταστήσουν τη συσκευή μια δελεαστική επιλογή για όσους χρήστες αναζητούν ένα smartphone που δίνει προτεραιότητα στην ευκολία χρήσης, την προσαρμοστικότητα και την ασφάλεια.

Με το motorola edge 50 ultra, το Hello UX συνεχίζει να εξελίσσεται, αποκτώντας ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες, χάρη στην τεχνολογία moto ai. Ανεξάρτητα από το αν ο χρήστης είναι έμπειρος ή πρωτάρης στον κόσμο της τεχνολογίας, το Hello UX διευκολύνει τους χρήστες να αξιοποιήσουν τη συσκευή τους, να εντοπίσουν την πληροφορία που τους ενδιαφέρει και να πετύχουν περισσότερα μέσα σε λιγότερο χρόνο. Με μια απλή κίνηση προς τα πάνω, στην ενότητα των εφαρμογών, θα μπορούν να αναζητούν εφαρμογές, επαφές και ρυθμίσεις ενώ, πολύ σύντομα, οι χρήστες θα είναι σε θέση να αξιοποιούν την ίδια λειτουργία αναζήτησης ώστε να έχουν πρόσβαση σε ακόμη περισσότερες πληροφορίες μέσω της συσκευής τους, με τη συνδρομή της αναζήτησης στο διαδίκτυο και της δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης. 

Παράλληλα, η Motorola δεσμεύεται στην παροχή εξυπνότερης τεχνολογίας για όλους και συνεχίζει να υποστηρίζει απειλούμενες γλώσσες στο interface των κινητών της. Εκτός των Νινγκάτου (περιοχή του Αμαζονίου) και των Καϊνγκάνγκ (νότια/νοτιοανατολική Βραζιλία), των Τσερόκι (Βόρεια Αμερική), των Κούβι και Κάνγκρι (Ινδία) και των Μαορί (Νέα Ζηλανδία), η Motorola, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Lenovo ενσωματώνουν πλέον και τα Λαντίν, μια απειλούμενη γλώσσα που μιλιέται στην Ιταλία, στο Νότιο Τιρόλο, στο πλαίσιο των 90 και πλέον γλωσσών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα κινητά της Motorola.

Η σειρά motorola edge 50 συνοδεύεται επίσης από το Smart Connect, μια νέα εφαρμογή που συνδυάζει τα οικοσυστήματα της Lenovo και της Motorola, δημιουργώντας μια ενιαία, απρόσκοπτη εμπειρία με τη συμμετοχή πολλαπλών συσκευών. Πραγματοποιήστε τηλεφωνικές κλήσεις, στείλτε γραπτά μηνύματα και μοιραστείτε αρχεία εύκολα και απλά, μεταξύ συσκευών Lenovo και Motorola, όπως laptop, tablet16 και smartphone. Παράλληλα, οι χρήστες μπορούν εύκολα να μεταφέρουν ό,τι εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού τους, σε κάποια μεγαλύτερη οθόνη.17. Για παράδειγμα, μπορούν να μεταφέρουν εύκολα παιχνίδια, ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και εφαρμογές, από το κινητό τους σε κάποια τηλεόραση ή tablet, ώστε να εξασφαλίζουν περισσότερο χώρο για τη δουλειά ή τη διασκέδαση.

Η σειρά Motorola edge 50 έρχεται για να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο χώρο, προσφέροντας κάτι για όλους, από εκείνους που αναζητούν ό,τι καλύτερο, μέχρι ένα ευρύτερο φάσμα καταναλωτών. Είτε θέλετε να καταγράψετε αναμνήσεις με φίλους, να παραμείνετε σε επαφή ενώ βρίσκεστε σε κίνηση ή απλά να εκφράσετε το προσωπικό σας στυλ, σε αυτή τη νέα σειρά συσκευών από τη Motorola θα βρείτε μια πρόταση ικανή να καλύψει διάφορες ανάγκες.

Διαθεσιμότητα

  • Το motorola edge 50 pro θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από αυτήν την εβδομάδα και στο εξής, με τιμή διάθεσης 699, 90 €. 
  • Τα motorola edge 50 ultra και motorola edge 50 fusion θα είναι σύντομα διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά.
Loading