Motorola X50 Ultra: Πρώτο teaser με...Formula 1

Η Motorola δημοσίευσε ένα teaser video για το Moto X50 Ultra, το οποίο θα είναι η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας. Τον περασμένο μήνα η συσκευή εμφανίστηκε σε διάφορες ρυθμιστικές ιστοσελίδες, συμπεριλαμβανομένου του FCC, και αναμένεται να κυκλοφορήσει πρώτα στην Κίνα, διαθέτοντας πλάτη από τεχνητό δέρμα και μπαταρία 4500mAh που υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 125W και ασύρματη φόρτιση 50W. Αναμένεται επίσης να διαθέτει τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3.

Στο teaser video φαίνεται ένα μονοθέσιο Formula 1 που υποστηρίζεται από τη Lenovo να τρέχει για να αναδείξει την ταχύτητα της νέας συσκευής. Παρουσιάζει επίσης τα προηγμένα AI χαρακτηριστικά, ενώ παίρνουμε μια γεύση και από το πίσω μέρος της συσκευής.

Η Motorola έχει αρχίσει να ανακτά σημαντικό μερίδιο στην αγορά, καθώς τερμάτισε ως ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια του τέταρτου τριμήνου. Κατά τη διάρκεια της περιόδου από τον Οκτώβριο έως τα τέλη Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, η εταιρεία είδε τις αποστολές της να εκτοξεύονται κατά 73% σε ετήσια βάση στην ήπειρο. Η Motorola τερμάτισε επίσης τέταρτη στην Ευρώπη για το σύνολο του 2023, με τις αποστολές να αυξάνονται κατά 34% σε σχέση με το 2022.

[via]

Loading