Άρθρα της κατηγορίας: Lenovo

Lenovo ThinkPad P52: Το πρώτο laptop στον κόσμο με δυνατότητα για μνήμη RAM 128GB!

Η Lenovo ανακοίνωσε επίσημα τα νέα ThinkPad P52 laptops, τα οποία ξεχωρίζουν για το γεγονός ότι είναι τα πρώτα που προσφέρουν τη δυνατότητα για τοποθέτηση μνήμης RAM 128GB!

Lenovo Legion Y530/Y730: Τα νέα gaming laptops της εταιρείας [E3 2018]

Η Lenovo παρουσίασε τα νέα gaming laptop της σειράς Legion της στο συνέδριο Ε3 2018, το Y530 και το Y730. Αν και παρόμοια, τα δύο αυτά laptop έχουν κάποιες μικρές διαφορές που αξίζει να αναλύσουμε.

Moto Z3 Play: Επίσημα με οθόνη 6.01” Super AMOLED FHD+, Snapdragon 636 και υποστήριξη όλων των Moto Mods [Video]

Η Lenovo συνεχίζει να επενδύει στη λογική των Moto Mods και με το νέο Moto Z3 Play που ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο. Παρά το γεγονός ότι οι πωλήσεις εξακολουθούν να παραμένουν σε πολύ χαμηλό (και στάσιμο) επίπεδο, η εταιρεία … Continue reading

Lenovo K5 Note και Lenovo A5: Επίσημα τα νέα value-for-money smartphones της εταιρείας

Εκτός από το απογοητευτικό (λόγω του hype που είχε βλακωδώς δημιουργήσει η εταιρεία) Lenovo Z5, στη σημερινή παρουσίαση στο Πεκίνο αποκαλύφθηκαν και τα πολύ προσιτά Lenovo K5 Note (2018) και Lenovo A5.

Lenovo Z5: Επίσημα με οθόνη 6.2”, Snapdragon 636 και….notch

Σε μία από τις μεγαλύτερες “φόλες” που έχουμε φάει τα τελευταία χρόνια εξελίχθηκε η παρουσίαση του Lenovo Z5. Το περιβόητο all-screen smartphone διαθέτει τελικά και αυτό notch στο επάνω μέρος της οθόνης, θυμίζοντας όλα τα υπόλοιπα Android smartphones που έχουν … Continue reading