Lenovo: Στην πρώτη θέση όλων των κατηγοριών laptops σε Ελλάδα και Κύπρο!

Η Lenovo ανακοίνωσε σήμερα ότι βάσει αποτελεσμάτων έτους για το 2023 από τις IDC & GfK, διατήρησε για άλλη μία χρονιά την πρώτη θέση σε όλες τις κατηγορίες notebooks. 

Συγκεκριμένα, βάσει αποτελεσμάτων IDC η Lenovo ήρθε πρώτη σε consumer notebook units με μερίδιο 25,2%, για τις αγορές Ελλάδας και Κύπρου, ενώ στην κατηγορία PC για Μεγάλες Επιχειρήσεις Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα κατέγραψε το εντυπωσιακό ποσοστό του 35,8%, διατηρώντας για άλλη μία χρονιά την πρώτη θέση.

Παράλληλα, η Lenovo ήρθε επίσης πρώτη βάσει αποτελεσμάτων GfK, με μερίδιο 26.6% στην κατηγορία consumer notebooks (units) για την αγορά της Ελλάδας.

Σχετικά με τα αποτελέσματα, o Γενικός Διευθυντής της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο, κος Παναγιώτης Μακρυνιώτης, δήλωσε:

Για άλλη μία φορά, είμαι ειλικρινά περήφανος για όλη την ομάδα της Lenovo. Τα αποτελέσματα αυτά αντικατοπτρίζουν τόσο την δυναμική μας, αλλά και τη διαρκή προσπάθειά μας να γινόμαστε καλύτεροι κάθε χρόνο. Παράλληλα, τα αποτελέσματα αυτά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες και οι συνεργάτες μας, στους όποιους χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Συνεχίζουμε δυναμικά να πραγματοποιούμε κάθε μέρα το όραμα μας να προσφέρουμε καλύτερες εμπειρίες και πιο έξυπνη τεχνολογία για όλους, με στόχο την οικοδόμηση ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος.

Loading