Διάφανο laptop από τη Lenovo; Γιατί όχι! [Εικόνες]

Η Lenovo φέρεται να δουλεύει επάνω σε έvα διάφαvο laptop, και θα φέρει μια concept συσκευή στο φετινό Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. Αυτό αναφέρει ο περίφημος leakster Evan Blass, ο οποίος μοιράστηκε κάποιες εικόνες της συσκευής στο X.

Ο Blass κοινοποίησε για πρώτη φορά την ειδηση την περασμένη εβδομάδα, μαζί με μερικές εικόνες που μοιράστηκε στο Windows Report. Οι εικόνες δείχνουν μια συσκευή που μοιάζει με laptop με μια εντελώς χωρίς πλαίσιο, ημι-διαφανή οθόνη. Τα εξαρτήματα στεγάζονται προφανώς στο (αρκετά μεγάλο) χείλος της οθόνης, ενώ το πληκτρολόγιο αντιπροσωπεύει μια εξίσου φουτουριστική εμφάνιση με επίπεδη γυαλιστερή πλάκα σαν tablet με εντελώς flat ή έστω κρυμμένα πλήκτρα.

Ο Blass μοιράστηκε μια ακόμη εικόνα της συσκευής, εμφανίζοντας δύο από αυτές σε μια επίπεδη επιφάνεια. Η εικόνα μοιάζει με render, αλλά ο Blass ισχυρίζεται ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει το concept του διάφανου laptop στο φετινό MWC, το οποίο ξεκινά στις 26 Φεβρουαρίου και φυσικά θα είμαστε εκεί!

Το ερώτημα είναι, βέβαια, αν χρειαζόμαστε ένα διάφανο laptop...Από εμφάνιση, πάντως, σκίζει! Σε ό,τι αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο και ενδέχεται να έχουμε σχετικές αποκαλύψεις στο event της εταιρείας στη Βαρκελώνη.

[via]

Loading