Lenovo Legion: Βοηθώντας τους gamers να φτάσουν το ακατόρθωτο

Το νέο οικοσύστημα gaming συσκευών της Lenovo παρουσιάστηκε στην CES 2024, με υπολογιστές που βασίζονται σε Microsoft Windows 11, με περιφερειακά, λογισμικό και υπηρεσίες που προσφέρουν ισχύ, θερμικά, γραφικά και άλλα πλεονεκτήματα βασισμένα στην τεχνητή νοημοσύνη, ενώ παράλληλα προσφέρουν την ελευθερία στους gamers να δημιουργήσουν το δικό τους gaming σύστημα. Το νέο χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει τα ακόλουθα νέα Lenovo Legion 9ης γενιάς gaming laptop και desktop16 ιντσών:

  • Τα Lenovo Legion 7i (16”, 9), Lenovo Legion 5i (16”, 9) και το Lenovo Legion Slim 5 (16”, 9) είναι για παίκτες που χρειάζονται ένα gaming laptop για να παίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια, και παράλληλα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εφαρμογές STEM.
  • Το Lenovo Legion 9i (16”, 9) είναι για όσους δεν ικανοποιούνται με τίποτα λιγότερο από τις καλύτερες επιδόσεις στο gaming και τη δημιουργία περιεχομένου.
  • Τα Lenovo Legion Pro 7i (16”, 9) και Lenovo Legion Pro 5i (16”, 9) είναι για παίκτες που χρειάζονται το απόλυτο σε FPS, στυλ και οθόνη.
  • Τα Legion Tower 7i και Legion Tower 5i είναι για όσους χρειάζονται την επιπλέον ιπποδύναμη ενός κορυφαίου gaming tower PC.

Επίσης, η Lenovo παρουσιάζει τα νέα laptop Lenovo LOQ 15IRX9, Lenovo LOQ 15IAX9I, Lenovo LOQ 15IAX9, Lenovo LOQ 15AHP9 και Lenovo LOQ Tower 17IRR9 για παίκτες που ξεκινούν τώρα το ταξίδι τους στο gaming. Νέα αξεσουάρ, όπως το Lenovo Legion M410 Wireless RGB Gaming Mouse και το Legion K510 Pro Mini Keyboard, μαζί με τη νέα εφαρμογή λογισμικού Lenovo AvatarMaster PC, ολοκληρώνουν το αναβαθμισμένο οικοσύστημα συσκευών.

Στον πυρήνα αυτής της νέας σειράς gaming συσκευών βρίσκεται η οικογένεια των αποκλειστικών τσιπ τεχνητής νοημοσύνης της Lenovo - που ονομάζονται LA AI Chips – τα όποια προσφέρουν εξαιρετικά πλεονεκτήματα στα Lenovo Legion και Lenovo LOQ gaming laptop. Τα τσιπ LA AI που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην περσινή CES, είναι φέτος πιο δυνατά από ποτέ, επιτρέποντας στα laptop Lenovo Legion και Lenovo LOQ να επιτυγχάνουν ακόμη υψηλότερα FPS, αυξημένη απόδοση ισχύος και πολλά άλλα. Με μια επιλογή από gaming laptops, towers, οθόνες, αξεσουάρ, αλλά και το φορητό Lenovo Legion Go- που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην IFA- το νέο gaming οικοσύστημα Lenovo επιτρέπει στους παίκτες να επιλέξουν την ακριβή ρύθμιση που χρειάζονται για να επιτύχουν την καλύτερη πιθανή απόδοση και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.  

Lenovo Gaming: Reach Your Impossible

Τη νέα αυτή σειρά συνοδεύει ένα νέο call-to-arms για όλους τους gamers: «Reach Your Impossible». Το νέο οικοσύστημα Lenovo Legion δίνει στους gamers τις λύσεις που χρειάζονται για να ξεπεράσουν το εαυτό τους και να φτάσουν το ακατόρθωτο.

Το «Reach Your Impossible» μπορεί να σημαίνει κάτι διαφορετικό για κάθε gamer. Ανεξάρτητα από το αν ο στόχος σας είναι η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στα επαγγελματικά esports, ή η νίκη σε κάποιο παιχνίδι με συμπαίκτες σε όλο τον κόσμο, το οικοσύστημα Lenovo Legion διαθέτει τα εργαλεία που προσφέρουν το πλεονέκτημα που χρειάζεστε για να πετύχετε, τόσο στο ψηφιακό πεδίο μάχης όσο και στην εργασία ή τη μελέτη.

To Lenovo Legion 9i (16”, 9) είναι το gaming laptop που επαναπροσδιορίζει την έννοια του μοναδικού

Το νέο Lenovo Legion 9i (16”, 9) διαθέτει το αναβαθμισμένο τσιπ Lenovo LA3-P AI, το οποίο παρέχει Scenario Detection που προσαρμόζει δυναμικά την ισχύ στη CPU και την GPU για να αυξήσει την απόδοση με βάση το τι κάνει ο χρήστης κάθε στιγμή. Αυτό συνδυάζεται με το Smart FPS, το οποίο παρακολουθεί τη χρήση ενέργειας μεταξύ των στοιχείων του hardware και της εξόδου FPS κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Σαρώνει δεδομένα FPS στην οθόνη και, στη συνέχεια, λαμβάνει αυτά τα δεδομένα και τα εκτελεί μέσω ενός αλγόριθμου που βελτιστοποιεί την ισχύ της CPU και της GPU, αυξάνοντας τα FPS στα παιχνίδια. Το τσιπ Lenovo LA3-P AI ενεργοποιεί παράλληλα το Lighting Audio Sync, το οποίο συγχρονίζει τα φώτα RGB της συσκευής με τον ήχο, προσφέροντας μια πιο καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού. Παρέχει επίσης το Legion Aurora Sync που χρησιμοποιεί AI για να συγχρονίζει ό,τι εμφανίζεται στην οθόνη με το πληκτρολόγιο και το περιβάλλον RGB, καθώς και το Smart Control που επιτρέπει στους παίκτες να εναλλάσσουν γρήγορα προκαθορισμένα προφίλ ισχύος, ενώ επιτρέπει τη δημιουργία προφίλ που ρυθμίζεται από τον χρήστη. Τα χειριστήρια ταχύτητας ανεμιστήρα, οι ρυθμίσεις θερμικής λειτουργίας, αλλά και άλλες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης ελέγχονται μέσω του Lenovo Vantage. Με αυτό το λεπτομερές επίπεδο ελέγχου των ρυθμίσεων που υποστηρίζονται από AI, οι παίκτες μπορούν να ρυθμίσουν το Lenovo Legion 9i (16”, 9) ακριβώς όπως θέλουν, ανεξάρτητα από την χρήση.

Το Lenovo Legion 9i (16", 9) διαθέτει επίσης έως και την πιο πρόσφατη CPU Intel Core Gen i9-14900HX, σε συνδυασμό με GPU έως και NVIDIA GeForce RTX 4090. Μπορεί να προσφέρει έως και 230 W TDP, έξυπνα διαχειριζόμενο από το πιο πρόσφατο τσιπ LA3-P AI, ενώ διαθέτει οθόνη 3,2K 16:10 165Hz VRR Mini-LED PureSight, έως 64 GB μνήμη DDR5 5600 Mhz, έως 2 TB Gen1 4 PCIe αποθηκευτικό χώρο, και τροφοδοτείται από μπαταρία 99,99 Whr. Το πληκτρολόγιο TrueStrike του Lenovo Legion 9i (16", 9) έχει RGB ανά πλήκτρο και διαδρομή 1,5 χιλιοστών. Το Lenovo Legion 9i (16", 9) ζυγίζει 2,5 κιλά και διαθέτει εξωτερικό κάλυμμα από σφυρήλατο Carbon που είναι μοναδικό σε κάθε συσκευή.

Το Lenovo Legion 9i (16", 9) ταιριάζει άψογα στο λειτουργικό σακίδιο Lenovo Legion 16" GB700. Όταν βρίσκεστε στο σπίτι, παίξτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια με το Lenovo Legion 9i (16", 9) σε συνδυασμό με την gaming οθόνη Lenovo Legion Y34wz-30, το ασύρματο ποντίκι Qi M600s και τα ασύρματα ακουστικά Lenovo Legion H600. Όλα τα παραπάνω περιφερειακά είναι ήδη διαθέσιμα σε επιλεγμένες αγορές.

Επιλέξτε μία μόνο συσκευή για να τα κάνετε όλα από τη σειρά Lenovo Legion: Lenovo Legion Slim 5 και Lenovo Legion Tower 5i

Οι gamers ζουν πολυάσχολες ζωές και χρειάζονται μια συσκευή που να μπορεί να διαχειριστεί όλες τους τις ανάγκες, είτε πρόκειται για εφαρμογές που απαιτούν μεγάλη επεξεργαστική δύναμη, όπως αυτές που χρειάζονται στις μελέτες STEM, είτε για παιχνίδια κατηγορίας AAA. Η σειρά Lenovo Legion, που αποτελείται από τα Lenovo Legion 7i (16”, 9), Lenovo Legion 5i (16”, 9) και Lenovo Legion Slim 5 (16”, 9), προσφέρει στους gamers όλα όσα χρειάζονται σε ένα ισχυρό laptop για την απόλυτη do-it-all λύση.

Τα τσιπ LA AI της Lenovo υπάρχουν σε όλα τα laptop της σειράς Lenovo Legion. Το τσιπ LA AI του Lenovo Legion 7i υποστηρίζει Scenario Detection, Smart FPS αυξήσεις και Smart Control, τα οποία είναι όλα προσβάσιμα μέσω του λογισμικού Lenovo Vantage, ώστε οι παίκτες να μπορούν να προσαρμόσουν το laptop τους ακόμη περισσότερο στις δικές τους ανάγκες, προσφέροντας τους έτσι τη βέλτιστη πιθανή απόδοση σε κάθε χρήση. Παράλληλα, το Lenovo Legion 5i υποστηρίζει Smart Control για εναλλαγή προφίλ ισχύος ανά πάσα στιγμή.

Διαθέσιμη σε διάφορες αποχρώσεις, η σειρά laptop Lenovo Legion διαθέτει κομψό σχεδιασμό που δεν υποδεικνύει ότι πρόκειται για gaming laptop, αλλά χωρίς περιορισμούς στα χαρακτηριστικά της, τα οποία περιλαμβάνουν έως και τους τελευταίους επεξεργαστές Intel Core i9 14900HX στα Lenovo Legion 7i (16”, 9) και Lenovo Legion 5i (16”, 9) και επεξεργαστές έως AMD Ryzen™ 8040 Series στο Lenovo Legion Slim 5 (16”, 9). Όλα τα laptop της σειράς Lenovo Legion είναι διαθέσιμα με έως και γραφικά NVIDIA GeForce RTX 4070 που διαθέτουν αναβάθμιση RTX AI της NVIDIA για ταχύτερους ρυθμούς καρέ, αλλά και τεχνολογία Max-Q που τροφοδοτείται από AI για να βελτιστοποιήσετε την απόδοσή σας στο gaming ή όποια άλλη εργασία χρειάζεται να κάνετε. Όλα τα laptop της σειράς Lenovo Legion διαθέτουν έως και 32 GB μνήμης RAM DDR5 5600 MHz και άνω, σε 1 TB M.2 2280 PCIe Gen 4 SSD αποθήκευσης1. Παράλληλα, με το ολοκαίνουργιο Copilot key που θα βρείτε πλέον σε όλα τα Lenovo Legion 7i, έχετε ένα ΑΙ εργαλείο στα χέρια σας, ανά πάσα στιγμή.

Το Lenovo Legion 7i (16", 9) διαθέτει έως και Wi-Fi 72, καθώς και πληκτρολόγιο TrueStrike με RGB ανά πλήκτρο και διαδρομή πλήκτρου 1,5 mm, ενώ τα Lenovo Legion 5i και Lenovo Legion Slim 5 συνοδεύονται από πληκτρολόγια, Wi-Fi 6E2 και TrueStrike, με έως και 4 ζωνών RGB και διαδρομή πλήκτρων 1,5 mm.

Φέτος παρουσιάζεται επίσης για πρώτη φορά η θερμική λύση Lenovo Legion “Coldfront: Hyper”, που είναι διαθέσιμη στα Lenovo Legion 7i και Lenovo Legion 5i. Πρόκειται για μια εντελώς νέα θερμική λύση που έχει επανασχεδιάσει τη διαδρομή που κάνει ο αέρας μέσα από το σασί του laptop, έτσι ώστε ο ζεστός αέρας από τα τσιπ να διοχετεύεται μέσω ενός θαλάμου αποσυμπίεσης στο κέντρο του laptop. Το κάτω κάλυμμά του έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει την ανάμιξη του ζεστού αέρα που απελευθερώνεται από τους αεραγωγούς στο πίσω μέρος της συσκευής με τον κρύο αέρα που εισέρχεται στο σύστημα από τους διπλούς ανεμιστήρες, βελτιστοποιώντας την ανταλλαγή θερμότητας και διατηρώντας το laptop πιο δροσερό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μέγιστη ισχύ 175 W σε Extreme Mode στο λεπτότερο Lenovo Legion 7i και έως και 190 W max TDP στο Lenovo Legion 5i, διατηρώντας παράλληλα το πληκτρολόγιο πιο δροσερό και πιο άνετο ακόμα και κάτω από μεγάλά υπολογιστικά φορτία.

Τα laptop της σειράς Lenovo Legion διαθέτουν επίσης οθόνες PureSight, οι οποίες είναι βαθμονομημένες ανά μονάδα χρώματος. Το Lenovo Legion 7i (16", 9) διατίθ

εται είτε με οθόνη 16 ιντσών 3.2K 16:10 IPS με ανανέωση 165 Hz, υποστήριξη 100% DCI-P3 και φωτεινότητα 450 nits, για επιπλέον πιστότητα όταν παίζετε παιχνίδια ή δημιουργείτε περιεχόμενο, είτε -εναλλακτικά-  με οθόνη 16 ιντσών WQXGA 16:10 με ανανέωση 240 Hz και 100% sRGB, για χρήστες που απαιτούν ταχύτερους ρυθμούς ανανέωσης. Αυτό το τελευταίο πάνελ είναι επίσης διαθέσιμο στα Lenovo Legion 5i και Lenovo Legion Slim 5. Το λογισμικό eSports Display επιτρέπει στους παίκτες να ενεργοποιούν τον Δυναμικό Χρόνο Ανταπόκρισης, που προσφέρει πιο γρήγορο χρόνο απόκρισης της LCD, λιγότερο θάμπωμα της εικόνας και βελτίωση της σαφήνειας των περιγραμμάτων. Στο λογισμικό περιλαμβάνονται επίσης μια οθόνη FPS με δυνατότητα επιλογής θέσης, καθώς και πρόγραμμα υποβοήθησης στόχευσης που προσφέρει επιπλέον πλεονέκτημα στα παιχνίδια first-person shooter.

Πάρτε τη σειρά Lenovo Legion και τα laptop Lenovo Legion Slim 5 παντού μαζί σας με το σακίδιο πλάτης Lenovo Legion Active Gaming. Όταν παίζετε παιχνίδια στο σπίτι ή οπουδήποτε αλλού, συνδυάστε το Legion laptop σας με την gaming οθόνη Lenovo Legion Y27h-30, το ολοκαίνουργιο gaming ποντίκι Legion M410 Wireless RGB και το mini πληκτρολόγιο Lenovo Legion K510 Pro για επιπλέον έλεγχο στα αγαπημένα σας παιχνίδια. Το gaming ποντίκι Lenovo Legion M410 διαθέτει ασύρματη σύνδεση 2,4 Ghz και ενσύρματη σύνδεση με έως και 16000 dpi, ρυθμιζόμενα εφέ φωτισμού RGB 2 ζωνών και επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Ως το απόλυτο μικρό gaming πληκτρολόγιο, το Lenovo Legion K510 Mini Pro Keyboard προσφέρει πολλές περιζήτητες gaming λειτουργίες, όπως μηχανικούς διακόπτες πλήκτρων, πλήκτρα βέλους και λειτουργιών, anti-ghosting και υποστήριξη 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων ανά πλήκτρο RGB, με μικρότερο σχεδιασμό κατά 75%.

Για τους gamers που αναζητούν μια λύση gaming desktop για τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές τους δραστηριότητες, το Lenovo Legion Tower 5i μπορεί να διαμορφωθεί με επεξεργαστές Intel Core i9-13900F έως και 13ης γενιάς, έως και GPU NVIDIA GeForce RTX 4080, έως 32 GB μνήμη RAM DDR5 5600 MHz, PSU 90% έως 850 W και αποθηκευτικό χώρο SSD PCIe NVMe έως 2 TB1. Στα 26L, το Lenovo Legion Tower 5i προσφέρει εξαιρετική ισχύ σε ένα σασί σχεδιασμένο για να κυριαρχεί στο παιχνίδι, χωρίς να πιάνει όλο τον χώρο στο γραφείο σας.

Συνδυάστε τα Lenovo Legion Tower 5i και Lenovo Legion Tower 7i με μοναδικά περιφερειακά  (ήδη διαθέσιμα σε επιλεγμένες αγορές), όπως: την gaming οθόνη Lenovo Legion Y34wz-30, το gaming πληκτρολόγιο Lenovo Legion K310 και το gaming ποντίκι Lenovo Legion M300s RGB, για να απογειώσετε την ισχύ αυτών των εκπληκτικά ισχυρών συσκευών. 

Εξειδικευμένα εργαλεία για εμπείρους παίκτες: Τα Lenovo Legion Pro Series και Lenovo Legion Tower 7i

Σχεδιασμένη για gamers που δεν ικανοποιούνται με τίποτα λιγότερο από το απόλυτο πλεονέκτημα στην αρένα, η σειρά Lenovo Legion Pro παρέχει την υψηλότερη απόδοση σε συνδυασμό με υπερσύγχρονα θερμικά στοιχεία, για να βοηθήσει στη νίκη. Τα laptops της σειράς Lenovo Legion Pro που παρουσιάζονται φέτος διαθέτουν όλους τους νέους επεξεργαστές Intel, έως Core 14th Gen i9-14900HX, έως 32GB μνήμη DDR5 5600MHz, πάνελ οθόνης PureSight WQXGA 16:10 IPS έως και 240Hz με ρυθμούς φωτεινότητας 50Hz , και έως 2 TB PCIe SSD αποθηκευτικού χώρου1. Οι αναβαθμισμένες οθόνες PureSight διαθέτουν 100% κάλυψη DCI-P3.

Ανεξαρτήτα από τη διαμόρφωσή τους, όλα τα νέα Lenovo Legion Pro 7i (16", 9) laptop διαθέτουν θερμικούς θαλάμους Coldfront: Vapor, επιτρέποντας στη GPU έως και NVIDIA GeForce RTX 4090 Laptop GPU να μεγιστοποιήσει συνολικά τα 250 W TDP σε Extreme Mode. Οι θερμικές συσκευές Coldfront στους φορητούς υπολογιστές Lenovo Legion Pro 5i (16”, 9) επιτρέπουν στις έως και τις NVIDIA GeForce RTX 4070 laptop GPU να “αναπνέουν” με μέγιστη ισχύ 215 W TDP σε Extreme Mode. Οι επιδόσεις αυξάνονται ακόμη περισσότερο χάρη στο συνδυασμό των τσιπ Lenovo AI στα laptop Lenovo Legion Pro 7i και του τσιπ LA1 στα Legion Pro 5i laptop. Το Lenovo AI Engine+ που διαθέτουν, χρησιμοποιεί λογισμικό μηχανικής εκμάθησης που αναπτύσσεται μέσω του Lenovo Vantage, για να βοηθά στην παρακολούθηση FPS κατά τη διαρκεια του παιχνιδιού και στη δυναμική προσαρμογή της δρομολόγησης ισχύος, των ανεμιστήρων και πολλών άλλων ρυθμίσεων για τη διατήρηση της υψηλότερης απόδοσης, ανεξάρτητα από το σενάριο χρήσης.

Τα πληκτρολόγια TrueStrike στα laptop της σειράς Lenovo Legion Pro διατίθενται με τέσσερα αποσπόμενα πλήκτρα και φωτισμό ανά πλήκτρο Legion Spectrum RGB στο Lenovo Legion Pro 7i ή προαιρετικό Spectrum RGB με τέσσερις ζώνες, στο Lenovo Legion Pro 5i. Το ολοκαίνουργιο πλήκτρο Windows Copilot είναι επίσης πλέον διαθέσιμο σε κάθε πληκτρολόγιο Lenovo Legion Pro 7i, προσφέροντας άμεση βοήθεια μέσω AI, γεγονός που διευκολύνει τον έλεγχο των ρυθμίσεων του υπολογιστή σας.

Για τους gamers που χρειάζονται κορυφαία απόδοση, το Lenovo Legion Tower 7i είναι η απόλυτη συκευή για μεγαλειώδες gaming. Με επεξεργαστές έως και Intel Core i9 14900K, και τις πιο πρόσφατες desktop GPU NVIDIA GeForce RTX, με έως 64 GB 5600 MHz DDR5 RAM, έως 6 TB PCIe NVMe SSD1 αποθήκευσης1 και έως και 1200W 90% PSU - όπως και οι συναφείς συκευές της σειράς Pro – το Lenovo Legion Tower 7i  δίχνει ξεκάθαρα κάθε pixel στην οθόνη Lenovo Legion Y34wz-30, με αστραπιαίους ρυθμούς ανανέωσης που έχουν σχεδιαστεί για νίκες με υψηλή πιστότητα. Σε συνδυασμό με το μηχανικό πληκτρολόγιο Lenovo Legion K300 και το ασύρματο ποντίκι Lenovo Legion M600e, η σειρά Lenovo Legion Pro και το Lenovo Legion Tower 7i, προσφέρουν το απόλυτο οπλοστάσιο εργαλείων για να κερδίζετε σε κάθε παινχίδι.

Be ‘You’: Η εφαρμογή AvatarMaster

Ανεβάζοντας την εμπειρία streaming και online συνεργασίας σε νέο επίπεδο, επιλεγμένες συσκευές του οικοσυστήματος Lenovo Legion3, οι οποίες περιλαμβάνουν τα Legion 7i (16”, 9) και Legion 5i (16”, 9), είναι πλέον εξοπλισμένες με AvatarMaster. Το AvatarMaster είναι η νέα εφαρμογή που υποστηρίζεται από AI και μετατρέπει τα προφίλ των χρηστών σε ένα τρισδιάστατο ψηφιακό avatar, με πλήρεις δυνατότητες παραμετροποίησης: από την εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά του προσώπου, μέχρι τα ρούχα και τα αξεσουάρ του παίκτη. Αφού δημιουργήσουν και παραμετροποιήσουν τα avatar τους, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ψηφιακή εκδοχή του εαυτού τους κατά τη διάρκεια τηλεδιασκέψεων, συνεδριών gaming, αλλά και σε πολλές άλλες πλατφόρμες.

Αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης, το AvatarMaster ακολουθεί τις κινήσεις και τον ήχο, μιμούμενο σε πραγματικό χρόνο κάθε ανασηκωμένο φρύδι, νεύμα ή ακόμη και το ανοιγοκλείσιμο των βλεφάρων σας, έτσι ώστε το avatar να είναι εξίσου εκφραστικό με εσάς. Ακόμη και όταν η κάμερα είναι απενεργοποιημένη, η λειτουργία παρακολούθησης ήχου που υποστηρίζεται από AI, εμφανίζει τις εκφράσεις του προσώπου στο avatar με βάση αποκλειστικά τα φωνητικά και ηχητικά στοιχεία, επιτρέποντάς σας να είστε «παρόντες», χωρίς την χρήση κάμερας.

Η απλότητα, η προσαρμοστικότητα και η συμβατότητα που διαθέτει, κάνουν το AvatarMaster να ξεχωρίζει. Τα avatar και τα κινούμενα σχέδια δεν προορίζονται πλέον αποκλειστικά για επαγγελματίες δημιουργούς περιεχομένου ή προγραμματιστές, καθώς το AvatarMaster δεν απαιτεί αναβαθμίσεις συστήματος ή πολύπλοκα εργαλεία. To μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε το απλό στη χρήση interface, να τραβήξτε μια φωτογραφία του προσώπου σας με την κάμερα web και αφήστε το AI να αναλύσει και να δημιουργήσει μια ρεαλιστική έκδοση του προσώπου σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Σχεδιασμένο για gamers, αλλά εξίσου χρήσιμο για επαγγελματίες, το AvatarMaster είναι συμβατό με δημοφιλείς πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων, livestreaming και συνομιλίας. Οι gamers μπορούν πλέον να επιδείξουν τη φαντασία τους στο avatar που θα δημιουργήσουν για gaming ή livestreaming, ενώ οι επαγγελματίες μπορούν πλέον να αλληλεπιδρούν σε κλήσεις τηλεδιάσκεψης, χωρίς να ενεργοποιούν τις κάμερές τους. Για χρήστες που δεν θέλουν να αποκαλύψουν το πρόσωπό τους, το λογισμικό παρέχει επίσης ένα μη-προσωποποιημένο avatar,  που προσφέρει τη δυνατότητα διάδρασης χωρίς τη χρήση κάμερας. Το AvatarMaster είναι συμβατό με το εκτενές οικοσύστημα των εμπειριών avatar από το Ready Player Me, την πλατφόρμα avatar για προγραμματιστές.

Lenovo LOQ: για αρχάριους gamers 

Όλοι οι καλύτεροι gamers του κόσμου ξεκίνησαν από το μηδέν το ταξίδι τους προς την κορυφή. Με τα laptop και desktop Lenovo LOQ, αυτά τα πρώτα βήματα προς την κορυφή γίνονται εύκολα και γρήγορα. Η νέα σειρά Lenovo LOQ περιλαμβάνει μια πληθώρα επιλογών CPU και GPU, συμπεριλαμβανομένων των επεξεργαστών Intel και AMD Ryzen, καθώς και laptop GPU της σειράς NVIDIA 20, 30 και 40, αλλά και μια ακόμη επιλογή πλήρως βασισμένη σε Intel με γραφικά Intel Arc™ A530M. Η νέα θερμική τεχνολογία hyperchamber που προσφέρουν τα Lenovo LOQ laptop με Intel, διατηρεί τους επεξεργαστές πιο δροσερούς, καταναλώνοντας έως και 15 W επιπλέον ισχύ σε Extreme Mode, διατηρώντας παράλληλα τη θερμοκρασία της συσκευής έως και 2°C πιο δροσερή και μειώνοντας το θόρυβο του ανεμιστήρα έως και 2dB σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Tο τσιπ Lenovo LA1 AI που είναι διαθέσιμο σε όλα τα laptop Lenovo LOQ, ξεκλειδώνει ακόμη περισσότερη ισχύ, τροφοδοτώντας το Lenovo AI Engine+ μέσω του Lenovo Vantage, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε την ισχύ του laptop, τον ανεμιστήρα και όποια άλλη ρύθμιση θέλετε να αλλάξετε για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της συσκευή σας. Όλη αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στο Lenovo LOQ 15IRX9 15 ιντσών να προσφέρει συνολικά 160 W max TDP σε Extreme Mode, αρκετή ισχύ για να παίξετε τα περισσότερα παιχνίδια, είτε πρόκειται για AAA παιχνίδια, είτε για indie εκδόσεις.

Τα laptop Lenovo LOQ είναι διαθέσιμα με δύο επιλογές οθόνης—είτε με 165Hz WQHD (1440p) με 5ms χρόνο απόκρισης, είτε FHD 144Hz, τα οποία υποστηρίζουν 100% χρώματα sRGB. Οι gamers μπορούν να παίξουν με στυλ στο προαιρετικό πληκτρολόγιο RGB 4 ζωνών με διαδρομή πλήκτρων 1,5 mm και σε όλους τους φορητούς υπολογιστές Lenovo LOQ.

Για όσους αναζητούν έναν tower που θα αποτελέσει το κεντρικό στοιχείο στα πρώτα βήματά τους στο gaming, το Lenovo LOQ Tower 17IRR9 διαθέτει επανασχεδιασμένο σασί 17 λίτρων, επεξεργαστή Intel Core i7-14700 έως 13ης γενιάς, GPU έως NVIDIA GeForce RTX 4060, μνήμη RAM έως 32 GB 4800 MHz DDR5, ενώ παράλληλα υποστηρίζει έως και 1 SSD και 2 επιλογές υβριδικής αποθήκευσης HDD. Όλα αυτά τροφοδοτούνται από τροφοδοτικό 500W, με 92% PSU.

Συνδέστε το Lenovo LOQ laptop σας ή το Lenovo LOQ Tower 17IRR9 στην οθόνη Lenovo G27-30 για ακόμα μεγαλύτερη και καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού. Όλες οι συσκευές gaming Lenovo διαθέτουν Windows 11 καθώς και 3 δωρεάν μήνες Xbox Game Pass Ultimate, ώστε οι νέοι παίκτες να μπορούν να ξεκινήσουν το gaming από την πρώτη μέρα αγοράς της συσκευής τους. Με την εφαρμογή Legion Arena της Lenovo, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα τους παιχνίδια από διαφορετικές πλατφόρμες παιχνιδιών, ομαδοποιημένα σε ένα σημείο. Επιπλέον, μέσω του Lenovo Vantage οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τις ρυθμίσεις της  συσκευής τους για τη μεγιστοποίηση της απόδοσής της, μέσω της σουίτας εργαλείων all-in-one, που περιλαμβάνουν χειριστήρια overclocking, συντονισμό απόδοσης AI και dashboard παρακολούθησης της απόδοσης της συσκευής σε πραγματικό χρόνο. Ο τρισδιάστατος ήχος Nahimic® by SteelSeries και τα απλά χειριστήρια μίξης και ροής ήχου έχουν ως αποτέλεσμα κρυστάλλινη επικοινωνία μεταξύ των συμπαικτών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όλες οι  συσκευές Lenovo Legion είναι διαθέσιμες με το Legion Ultimate Support, το οποίο παρέχει πρόσβαση στο δίκτυο τεχνικών του Lenovo Legion, για βοήθεια στην επίλυση τυχόν ζητημάτων που μπορεί να προκύψουν, ενώ μπορούν ακόμη και να προσφέρουν υποστήριξη 24/7 για συγκεκριμένα παιχνίδια. Όλες οι συσκευές LOQ πληρούν τις προϋποθέσεις για το Premium Careτης Lenovo, την προηγμένη υπηρεσία υποστήριξης που παρέχει εξατομικευμένη βοήθεια σε hardware και software από ειδικούς.

Loading