Olympus OM-D E-M5 Mark III: Η νέα compact Micro Four Thirds κάμερα της εταιρείας

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από την κυκλοφορία της Olympus OM-D E-M5 Mark II και η εταιρεία ανακοινώνει τώρα τον διάδοχο της compact κάμερας που θεωρείται ιδανική για όσους ταξιδεύουν συχνά, χάριν στη συμμαζεμένη και ελαφριά κατασκευή της, αλλά και τις αξιόλογες επιδόσεις της.

Η νέα Olympus OM-D E-M5 Mark III έρχεται με βελτιώσεις σε όλα τα επίπεδα, όπως αισθητήρα 20MP, ταχύτερο επεξεργαστή εικόνας TruePic VIII με δυνατότητα ανίχνευσης προσώπου και ματιών, νέο σύστημα αυτόματης εστίασης 121 σημείων, σχεδόν διπλάσιο burst mode (έως 6fps με συνεχή αυτόματη εστίαση, 10fps με ενεργοποιημένο το ηλεκτρονικό κλείστρο και έως 30fps χωρίς αυτόματη εστίαση), σταθεροποίηση εικόνας 5 διευθύνσεων, ηλεκτρονική διόπτρα OLED 2.36 εκατ. dots, περιστρεφόμενη οθόνη αφής 1.04 εκατ. dots, και μπαταρία για αυτονομία 310 λήψεων. Σε ό,τι αφορά τη λήψη video, μπορείς να τραβήξεις 4K video στα 30fps με ενεργή σταθεροποίηση ή 1080p στα 120fps. Υπάρχει ενσωματωμένο μικρόφωνο, αλλά δυστυχώς όχι υποδοχή για ακουστικά. Η κατασκευή της είναι πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IPX1 για προστασία από νερό και δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Η Olympus OM-D E-M5 Mark III θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο σε τιμή $1199 μόνο για το σώμα ή $1799 μαζί με φακό M.Zuiko 14-150mm f/4-5.6 II.

Photo Gallery

Loading