Ouya: Η Android παιχνιδοκονσόλα θα αναβαθμίζεται κάθε χρόνο με την τιμή να παραμένει σταθερή

Ouya Black

Η παιχνιδοκονσόλα Ouya έσπασε τα κοντέρ πέρυσι στο Kickstarter, αποδεικνύοντας ότι οι gamers ενδιαφέρονται να φέρουν στο σαλόνι τους την πληθώρα των mobile games του λειτουργικού συστήματος Android (και όχι μόνο) και μάλιστα με κόστος μόλις $99. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι αποστολές των πρώτων συσκευών σε developers (δείτε εδώ unboxing), ενώ από τον Απρίλιο θα γίνει η αποστολή σε όσους στήριξαν οικονομικά το project, με την ευρύτερη διάθεση για όλους να αναμένεται ότι θα ξεκινήσει τον Ιούνιο.

Πάντως, η σημαντική είδηση προήλθε διά στόματος της CEO, Julie Uhrman, στο συνέδριο DICE 2013, όπου επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία θα ακολουθήσει το μοντέλο των φορητών συσκευών σε ό,τι αφορά την ανανέωση της παιχνιδοκονσόλας, παρουσιάζοντας κάθε χρόνο μια νέα αναβαθμισμένη έκδοση, διατηρώντας την τιμή στα ίδια επίπεδα!

Αυτό σημαίνει ότι το 2014 θα δούμε το Ouya 2, το 2015 το Ouya 3 κ.ο.κ., ενώ η τιμή θα παραμένει σταθερή επειδή θα μειώνεται παράλληλα το κόστος των συστατικών της παιχνιδοκονσόλας (π.χ. μνήμη RAM, flash storage). Τέλος, όσοι φοβούνται ότι μέσα σε 1 χρόνο θα χάνεται η δυναμική του προϊόντος, άσχετα αν η τιμή θεωρείται μικρή σε σύγκριση με τις άλλες παιχνιδοκονσόλες, η Uhrman ανέφερε ότι τα διαθέσιμα παιχνίδια θα είναι συμβατά και με τις προηγούμενες εκδόσεις.

[via Mashable]

Loading