Μουσική υπηρεσία και από τη RIM (;)

Μια νέα αναφορά του πρακτορείου ειδήσεων Reuters θέλει τη RIM, κατασκευάστρια των συσκευών BlackBerry, να ακολουθεί τα βήματα των Amazon, Google και Apple δημιουργώντας τη δική της μουσική υπηρεσία!

RIM BlackBerry Music Service

Οι πληροφορίες προέρχονται από τέσσερις ανθρώπους που γνωρίζουν τα σχέδια της εταιρίας και σύμφωνα με αυτούς, η εταιρία βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες, ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνονται οι EMI, Sony Music και Universal.

Η υπηρεσία θα είναι συμβατή με όλες τις συσκεύες BlackBerry και θα λειτουργεί σε άμεση συνεργασία με την υπηρεσία BlackBerry Messenger (BBM) για την συλλογή και ανταλλαγή τραγουδιών μεταξύ των χρηστών.

Οι λόγοι πίσω από την απόφαση αυτή σχετίζονται με την πτώση των πωλήσεων της εταιρίας, κυρίως στις ΗΠΑ (όπου κυριαρχούσε μέχρι πρόσφατα), με τους επικεφαλείς να πιστεύουν ότι χάνουν το κοινό τους από τις ανταγωνιστικές υπηρεσίες που προσφέρουν οι αντίπαλοι της.

Εάν αληθεύει το δημοσίευμα, θα έχουμε νεότερα για το εγχείρημα της RIM μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, πιθανότατα στις 5 Σεπτεμβρίου.

[πηγή Reuters]

 

Loading