Rise of the Ronin: Δείτε το επικό cinematic trailer

Το αποκλειστικό για το PlayStation action RPG Rise of the Ronin της Team Ninja απέχει μόλις μια εβδομάδα από την κυκλοφορία και η Sony δημοσίευσε ένα επικό κινηματογραφικό trailer για την περίσταση. Αναμειγνύοντας σκηνές live-action με εικόνες από το παιχνίδι, το trailer εστιάζει στον δεσμό μεταξύ του πρωταγωνιστή και του χαμένου Blade Twin.

Το Rise of the Ronin διαδραματίζεται στην Ιαπωνία του 19ου αιώνα και βάζει τον παίκτη να ελέγχει έναν παραμετροποιήσιμο μισθοφόρο πολεμιστή, γνωστό ως Veiled Edge. Το παιχνίδι εμβαθύνει σε μια περίοδο της ιστορίας όπου τα λεγόμενα Μαύρα Πλοία της Δύσης απειλούσαν τα μέχρι πρότινος κλειστά σύνορα της Ιαπωνίας και θα δει τον χαρακτήρα του παίκτη να αλληλεπιδρά με διάφορες ιστορικές προσωπικότητες, καθώς διαμορφώνει το δικό του μονοπάτι μέσα από την open world ιστορία του παιχνιδιού.

Ο παίκτης θα μπορεί να προσαρμόσει δύο χαρακτήρες, τον Veiled Edge και τον Blade Twin, δύο αδέλφια που μεγάλωσαν και εκπαιδεύτηκαν μαζί. Το launch trailer εστιάζει σε αυτή τη δυναμική, αντιπαραθέτοντας πλάνα των διδύμων ως παιδιά με μια τεταμένη αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ως ενήλικες ronin.

Το Rise of the Ronin είναι ένα νέο στυλ παιχνιδιού για την Team Ninja, συνδυάζοντας το στυλ μάχης προηγούμενων παιχνιδιών όπως το Wo Long και το Nioh με μια πιο ελεύθερη, ανοιχτή δομή. Το μάρκετινγκ του παιχνιδιού έχει προωθήσει την αίσθηση της ελευθερίας στο παιχνίδι, με μια ιστορία που θα ανταποκρίνεται στις αποφάσεις σας καθώς θα επιλέγετε τη δική σας πορεία ως ronin.

Το Rise of the Ronin θα κυκλοφορήσει στο PS5 στις 22 Μαρτίου.

Loading