Άρθρα της κατηγορίας: Sony

PlayStation Hits: Κορυφαία best sellers όπως Bloodborne, The Last of Us κ.ά. με μόλις $19.99

Η Sony ανακοίνωσε χθες τα νέα παιχνίδια που θα συμπεριληφθούν στη λίστα με τα PlayStation Hits. Η λίστα αυτή θα περιλαμβάνει bestselling παιχνίδια σε πολύ χαμηλές τιμές. Συγκεκριμένα, θα μπορείτε να τα αγοράσετε με μόλις $19.99.

God of War: Έρχεται Game+ mode με νέα στοιχεία και ακόμα μεγαλύτερη δυσκολία

Η Sony ανακοίνωσε με tweet της στο Ε3 2018, πως το God of War θα αποκτήσει ένα νέο Game+ mode που θα φέρει νέα στοιχεία στο gameplay, τον εξοπλισμό και τη δυσκολία του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Sony Xperia XZ3: Διέρρευσαν hands-on φωτογραφίες, διαθέτει οθόνη χωρίς notch

Συνεχόμενες οι διαρροές για το Sony Xperia XZ3 τις τελευταίες ημέρες, τόσο σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όσο και με την ίδια τη συσκευή καθότι ήρθε στη δημοσιότητα ένα πακέτο hands-on φωτογραφιών.

PlayStation 5: Ετοιμάζεται ξεχωριστός επεξεργαστής από την AMD αποκλειστικά για τις ανάγκες του

Φτάσαμε και στην εποχή όπου ξεκινούν οι συζητήσεις για την επόμενη γενιά των αγαπημένων μας παιχνιδοκονσολών. Πριν από μερικές ημέρες είχαμε τις πρώτες πληροφορίες για τα επόμενα Xbox της Microsoft, τα οποία λέγεται ότι θα κυκλοφορήσουν το 2020, ενώ τώρα … Continue reading

Death Stranding: Ο Hideo Kojima ξαναχτυπά με νέο trailer για το μυστηριώδες παιχνίδι με το σπουδαίο cast [Video]

Το μυστήριο με το Death Stranding συνεχίζεται, αλλά αυτή τη φορά ο θρυλικός δημιουργός Hideo Kojima μας αποκαλύπτει ένα νέο trailer του παιχνιδιού στην E3 2018 και μας δίνει μια πρώτη εικόνα για το gameplay. Προσέξτε, το trailer εξακολουθεί να … Continue reading