Νέες κάρτες μνήμης υψηλής ταχύτητας και χωρητικότητας από τη Sony

Η Sony ανακοινώνει τις νέες κάρτες μνήμης CEB-G480T (480GB) και CEB-G240T (240GB), τις νεότερες προσθήκες στη σειρά G Series CFexpress Type B. Οι δημιουργοί έχουν τώρα περισσότερες αξιόπιστες και σταθερές επιλογές λειτουργίας με τις νεότερες κάρτες μεγάλης χωρητικότητας και υψηλής ταχύτητας της Sony.

Γρήγορες και αξιόπιστες

Η CEB-G480T (480 GB) έχει μέγιστη ταχύτητα ανάγνωσης 1850 MB/s και μέγιστη ταχύτητα εγγραφής 1750 MB/si. Η CEB-G240T (240 GB) έχει μέγιστη ταχύτητα ανάγνωσης 1850 MB/s και μέγιστη ταχύτητα εγγραφής 1600 MB/si. Η σειρά CEB-G είναι σχεδιασμένη για επαγγελματίες φωτογράφους, βιντεογράφους και λάτρεις που επιθυμούν να ενισχύσουν τις ροές εργασίας με τη γρήγορη ταχύτητα και την εξαιρετική αξιοπιστία της. Χάρη στη γρήγορη ταχύτητα εγγραφής τους, μπορούν να συνδυαστούν με φωτογραφικές μηχανές υψηλής ανάλυσης.

Οι CEB-G480T και CEB-G240T περιλαμβάνουν δυνατότητες εφαρμογών λογισμικού σάρωσης και διάσωσης που παρέχουν πραγματική ασφάλεια. Για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείται με τη συσκευή ανάγνωσης καρτών MRW-G1 (πωλείται ξεχωριστά), το Media Scan Utility της Sony σαρώνει αυτόματα την κάρτα μνήμης CFexpress Type B, ενημερώνοντας τον χρήστη για την κατάστασή της και το όριο αποθήκευσης.



Επιπλέον, δεν χάνετε ποτέ ούτε μια στιγμή με το πρόγραμμα Memory Card File Rescue που μπορείτε να κατεβάσετε, το οποίο ανακτά τα κατά λάθος διαγραμμένα αρχεία στα πιο συνηθισμένα formats της σημερινής εποχής, για τους πελάτες καρτών μνήμης Sony.

Στιβαρές και ανθεκτικές

Αυτές οι κάρτες της σειράς είναι ακόμη πιο ανθεκτικές από ποτέ, καθώς οι CEB-G480T και CEB-G240T προσφέρουν την ίδια εξαιρετική ανθεκτικότητα με 5 φορές μεγαλύτερη αντοχή σε πτώσεις και 3 φορές μεγαλύτερη ικανότητα κάμψης, ενώ μπορούν επίσης να λειτουργούν άψογα σε ακραίες θερμοκρασίες, ακτίνες Χ, ηλεκτροστατική ακτινοβολία και έντονη υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

Οι CEB-G480T και CEB-G240T έχουν διαστάσεις 29,6mm x 38,5mm x 3,8mm και βάρος περίπου 10g.

Loading