Rootsy, κοινωνικό δίκτυο μόνο για εσένα και την οικογένειά σου

Αν έχεις βαρεθεί το Facebook όπου όλοι μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές με όλους και θεωρείς ότι κάποια πράγματα καλό είναι να μένουν σε πιο στενό ή και οικογενειακό κύκλο, ήρθε για σένα το Rootsy, το πρώτο κοινωνικό δίκτυο που σου επιτρέπει να μοιράζεσαι περιεχόμενο και να αλληλεπιδράς μόνο με τα μέλη τις οικογένειάς σου.

Στο Rootsy -που έκανε το ντεμπούτο του μόλις την περασμένη εβδομάδα- μπορείς να δημιουργήσεις το οικογενειακό σου δέντρο προσθέτοντας αρχικά τον εαυτό σου και στη συνέχεια γονείς, αδέρφια, ξαδέρφια, θείους, θείες, μπατζανάκηδες και γενικά όλους τους συγγενείς που επιθυμείς. Με την προσθήκη κάθε νέου μέλους, αποστέλεται email στην ηλεκτρονική του διεύθυνση που τον καλεί να χρησιμοποιήσει το κοινωνικό δίκτυο.

Όλα τα μέλη μπορούν να ποστάρουν, να ανεβάζουν φωτογραφίες και να κανονίζουν οικογενειακές συναντήσεις, περιεχόμενο που φυσικά δεν είναι ορατό σε κανέναν εκτός του οικογενειακού δέντρου. Τέλος, το Rootsy δεν παρέχει σύνδεση με τα Facebook, Twitter και λοιπά κοινωνικά δίκτυα προκειμένου να διατηρήσει τον καθαρά οικογενειακό του χαρακτήρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δοκιμάσουν το Rootsy από εδώ και να ξεκινήσουν να χτίζουν το δικό τους οικογενειακό δέντρο.

Loading