Η Samsung ξεκινάει την αναβάθμιση σε Android 7.0 Nougat σε Ελλάδα και Κύπρο

Μετά από εβδομάδες δοκιμών, η Samsung ξεκίνησε επίσημα την αναβάθμιση σε Android 7.0 Nougat για τα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge στην ελληνική και κυπριακή αγορά*. Με τη διάθεση της αναβάθμισης, νέες και βελτιωμένες λειτουργίες επιτρέπουν στους χρήστες των Galaxy S7 να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες της συσκευής τους. Επίσης, η αναβάθμιση προσφέρει πιο υψηλές ταχύτητες για downloading εφαρμογών και αναβαθμίσεις λογισμικού.

Παρακάτω ακολουθούν οι σημαντικότερες αλλαγές στην εμπειρία χρήσης (UX):


Το μενού γρήγορων ρυθμίσεων (Quick Panel) και οι ειδοποιήσεις

Το μενού γρήγορων ρυθμίσεων (Quick Panel) διαθέτει μία πιο καθαρή αισθητική, καθώς οι τίτλοι έχουν αφαιρεθεί από τα εικονίδια στο πρώτο επίπεδο εμφάνισης. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν την ολοκληρωμένη λειτουργία S Finder για να εντοπίσουν οτιδήποτε επιθυμούν στο smartphone τους ή στο διαδίκτυο απευθείας από το μενού γρήγορων ρυθμίσεων. Οι ειδοποιήσεις πλέον ομαδοποιούνται, ώστε η πληροφορία να αποτυπώνεται πιο καθαρά και να υποστηρίζεται η λειτουργία Άμεσης Απάντησης (Direct Reply).

Πολλαπλά παράθυρα (Multi Window)

Ένας βελτιωμένος τρόπος ελέγχου επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόζει πιο εύκολα το μέγεθος του παραθύρου, όταν χωρίζει την οθόνη σε δύο παράθυρα (split-screen). Επιπλέον, με μία νέα λειτουργία pop-up παραθύρου, η οποία υποστηρίζει έως και πέντε ξεχωριστά παράθυρα επιπλέον των δύο της λειτουργίας split-screen, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε έως και εφτά εφαρμογές ταυτόχρονα.

Λειτουργία απόδοσης (Performance Mode)

Η νέα λειτουργία που προστέθηκε, το Performance Mode, επιτρέπει στους χρήστες να βελτιστοποιήσουν τα smartphones τους για να καλύπτουν καλύτερα τις δικές τους ανάγκες, ενεργοποιώντας μία από τις παρακάτω τέσσερις διαθέσιμες λειτουργίες:

  • Optimized mode («Βελτιστοποιημένο»): επεκτείνει τη διάρκεια της μπαταρίας και ενισχύει την ταχύτητα, καθιστώντας την κατάλληλη για καθημερινή χρήση.
  • Game Mode («Παιχνίδι»): παρέχει χρήσιμες δυνατότητες, όπως είναι η ρύθμιση ανάλυσης της οθόνης για καλύτερη εμπειρία θέασης και το Game Tools.
  • Entertainment mode («Ψυχαγωγία»): ενισχύει την ποιότητα του ήχου και της εικόνας
  • High Performance mode («Υψηλή Απόδοση»): επιτρέπει την ρύθμιση της οθόνης στη μέγιστη δυνατή ποιότητα.

*Το Android 7.0 Nougat θα επεκταθεί σε περισσότερες χώρες στις ακόλουθες συσκευές εντός του πρώτου εξαμήνου αυτής της χρονιάς: Galaxy S6, Galaxy S6 edge και S6 edge Plus, Galaxy Note5, Galaxy Tab A με S Pen, Galaxy Tab S2 (LTE unlock), Galaxy A3 και Galaxy A8.

Loading