Άρθρα της κατηγορίας: Samsung

Samsung Galaxy Note9: Το επίσημο poster αποκαλύπτει την κίτρινη γραφίδα S Pen και υποδοχή 3.5mm

Η νέα “διαρροή” για το επερχόμενο Samsung Galaxy Note9 είναι ένα promo poster της συσκευής για την παρουσίαση της 9ης Αυγούστου, το οποίο μας δείχνει για μια ακόμη φορά την πίσω πλευρά, αλλά και το κάτω μέρος για να επιβεβαιώσει … Continue reading

Samsung Galaxy Note9 και Galaxy Tab S4 σε νέα επίσημα renders

Σαν να άργησε λίγο αυτή τη φορά ο Evan Blass, αλλά δεν θα μπορούσε να λείπει από τον χορό των διαρροών για τις επερχόμενες συσκευές της Samsung. Ο περιβόητος leakster δημοσίευσε εικόνες του Galaxy Tab S4 και της νέας γραφίδας … Continue reading

Samsung Galaxy S10+: Φήμες για τριπλή κάμερα με έναν super-wide φακό 123°

Δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε ότι το Samsung Galaxy S10+ θα διαθέτει τριπλή κάμερα, αλλά σήμερα μαθαίνουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τους τρεις αισθητήρες που θα τοποθετηθούν στο πίσω μέρος στη συσκευή με κωδική ονομασία “Beyond2”.

Samsung Galaxy Note9: Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του

Σε καθημερινή βάση, πλέον, οι διαρροές για το Samsung Galaxy Note9. Η τελευταία, μάλιστα, είναι και η πιο “σοβαρή” απ’ όλες, καθώς μας αποκαλύπτονται τα περισσότερα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά και ουσιαστικά επιβεβαιώνονται οι φήμες των προηγούμενων εβδομάδων.

Η νέα έξυπνη κλειδαριά της Samsung με δυνατότητες IoT [Video]

Η Samsung έχει μεγάλες προσδοκίες για το IoT (Internet of Things) και το έχει εκφράσει με διάφορους τρόπους τους τελευταίους μήνες, καθώς στόχος της είναι να κάνει όλα τα προιόντα της ΙοΤ-ready μέχρι το 2020.