Samsung BESPOKE AI: Το νέο πλυντήριο - στεγνωτήριο με τεράστια χωρητικότητα [IFA 2023]

Η Samsung παρουσίασε στην IFA 2023 το νέο συνδυασμό πλυντηρίου και στεγνωτηρίου BESPOKE AI, με τεχνολογία Digital Inverter στο συμπιεστή αντλίας θερμότητας, τη μεγάλη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών στο Βερολίνο. Το νέο προϊόν σταματά την ταλαιπωρία της μεταφοράς των ρούχων από το πλυντήριο στο στεγνωτήριο και επιτρέπει στους χρήστες να ολοκληρώνουν το πλύσιμο των ρούχων τους σε μία μόνο συσκευή. Το BESPOKE AI™ συνδυάζει τη μεγάλη χωρητικότητα πλύσης 25 κιλών με τη δυνατότητα στεγνώματος με αντλία θερμότητας για 13 κιλά, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζεται από έξυπνες λειτουργίες που παρέχουν στους καταναλωτές μεγαλύτερη ευελιξία.

Ο Junhwa Lee, EVP και Επικεφαλής της Ομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών του Τμήματος Ηλεκτρονικών Συσκευών της Samsung Electronics δήλωσε σχετικά: «

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Digital Inverter Heat Pump, ο πρώτος συνδυασμός πλυντηρίου και στεγνωτηρίου BESPOKE AI™ της Samsung, διευκολύνει το πλύσιμο των ρούχων μειώνοντας τις ανάγκες μεταφοράς μεταξύ των συσκευών, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομεί χώρο. Με αυτόν τον τρόπο, η εμπειρία γίνεται πιο ευχάριστη και εύκολη, ενώ οι καταναλωτές εξοικονομούν και ενέργεια με τη λειτουργία AI Energy Mode στο SmartThings Energy.

Εξοικονόμηση χώρου με το νέο συνδυασμό πλυντηρίου και στεγνωτηρίου BESPOKE AI

Το νέο μοντέλο επιτρέπει στους χρήστες να εξοικονομούν χώρο στο σπίτι τους, καθώς καταλαμβάνει λιγότερο χώρο, εν αντιθέσει με την εγκατάσταση δύο συσκευών. Το πλύσιμο των ρούχων ολοκληρώνεται, πλέον, σε μία μόνο συσκευή. Με αυτόν τον τρόπο, οι καταναλωτές μπορούν να εκμεταλλευτούν καλύτερα τον ελεύθερο χώρο που δημιουργείται από την έλλειψη της μίας συσκευής και να τον χρησιμοποιήσουν διαφορετικά, όπως εκείνοι επιθυμούν. Ο απλός και επίπεδος σχεδιασμός του BESPOKE συνδυάζεται αρμονικά με οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο, συσκευή ή έπιπλο του σπιτιού.

Το πλύσιμο των ρούχων γίνεται ακόμα πιο εύκολο

Τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου έχουν σχεδιαστεί, ώστε να παρέχουν στους καταναλωτές μια ολιστική και απρόσκοπτη εμπειρία. Όταν οι χρήστες ενεργοποιούν το BESPOKE, μπορούν να το ελέγξουν διαισθητικά και να επιλέξουν το πρόγραμμα πλύσης και στεγνώματος μέσω της μεγάλης οθόνης LCD. Η οθόνη εμφανίζει, επίσης, αναφορές στο τέλος του προγράμματος για να ενημερώνει τους χρήστες.

Με το AI Wash, το BESPOKE AI μπορεί να ανιχνεύσει το βάρος, την απαλότητα του υφάσματος ανά πλύση, αλλά και το επίπεδο ρύπανσης με βάση τη θολότητα του νερού, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η ποσότητα του νερού και του απορρυπαντικού που χρησιμοποιείται. Βασιζόμενο σε αυτές τις πληροφορίες, το νέο προϊόν προσαρμόζει συνεχώς το χρόνο που μουλιάζει, ξεβγάζει και στύβει τα ρούχα, για να πετύχει το πιο γρήγορο, αλλά και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το νέο BESPOKEΤΜ διαθέτει αυτόματες και «έξυπνες» λειτουργίες

Η Samsung εφαρμόζει τις προηγμένες τεχνολογίες της για να βοηθήσει τους χρήστες να διαχειριστούν πιο αποτελεσματικά τη νέα συσκευή. Μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα που έχουν επιλέξει, η πόρτα ανοίγει αυτόματα, ώστε να διευκολύνει τους χρήστες να βγάλουν τα ρούχα με λιγότερη προσπάθεια. Επιπλέον, απελευθερώνει υγρό αέρα και θερμότητα, ενώ φέρνει φρέσκο αέρα μέσα στον κάδο. Η συσκευή διαθέτει σύστημα αυτόματου καθαρισμού του εναλλάκτη θερμότητας, το οποίο διατηρεί αποτελεσματικά την ποιότητα του στεγνώματος. Επίσης, υποστηρίζει τη λειτουργία AI Energy Mode στο SmartThings Energy, προσφέροντας έξυπνη διαχείριση ενέργειας.

Loading