Samsung Celox με οθόνη Super AMOLED HD (1280x720) έρχεται το φθινόπωρο

Samsung Celox Specs

Ετοιμαζόμαστε να μπούμε στην εποχή των HD smartphones (ανάλυση 1280 x 720), αφού μετά τις LG και HTC (P930 και Vigor αντίστοιχα) φαίνεται ότι και η Samsung θα προσφέρει οθόνες Super AMOLED HD στα επόμενης γενιάς smartphones της, με πρώτο το Samsung Celox, μια εξελιγμένη έκδοση του Samsung Galaxy S II που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Super AMOLED HD Pentile

Οι πληροφορίες έρχονται από την ιστοσελίδα OLED-display, η οποία αναφέρει ότι έχει δύο πηγές μέσα από την εταιρία, και σύμφωνα με αυτές η οθόνη Super AMOLED HD στηρίζεται στην τεχνολογία RGBG pentile, ενώ μελλοντικά θα δημιουργήσει και τις οθόνες Super AMOLED HD Plus χρησιμοποιώντας την τεχνολογία RGB stripe.

Super AMOLED HD Plus no Pentile

Όσον αφορά το Samsung Celox, ενώ αρχικά προοριζόταν μόνο για τις ΗΠΑ, αφού διαθέτει κεραία LTE, τελικά θα το δούμε και στην Ευρώπη. Να σημειώσουμε ότι διαθέτει οθόνη 4.5'' Super AMOLED HD, επεξεργαστή Qualcomm APQ8060, κάμερα 8MP, αποθηκευτικό χώρο 16GB (επέκταση με microSD), WiFi, Bluetooth 3.0, GPS, μπαταρία 1750mAh και χρησιμοποιεί λειτουργικό σύστημα Android 2.3 Gingerbread με περιβάλλον TouchWiz 4.0.

[πηγή OLED-display]
Loading