Η Samsung επαναπροσδιορίζει την ευελιξία στην αποθήκευση τροφίμων

[Δ.Τ.]
  • Απόλυτη ευελιξία στην αποθήκευση τροφίμων με τεχνολογία FlexZone
  • Ιδανικά επίπεδα θερμοκρασίας για διατήρηση των τροφίμων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χάρη στα συστήματα Precise Chef Cooling και Twin Cooling Plus
  • Μοντέρνα εμφάνιση με μαύρο φινίρισμα σε ανοξείδωτο ατσάλι

Η Samsung παρουσιάζει τη νέα τετράπορτη ντουλάπα, που διακρίνεται για τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και τις προηγμένες λειτουργίες της. Πρόκειται για το μοντέλο RF23M8090SG, που συνδυάζει τον μοντέρνο σχεδιασμό με την ευελιξία, επαναπροσδιορίζοντας την οργάνωση, αποθήκευση και συντήρηση τροφίμων, ώστε να ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας.

Διαθέτει ευρύχωρο συρτάρι με τεχνολογία FlexZone, που προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες ψύξης των τροφίμων, επιλέγοντας τέσσερις προκαθορισμένες ρυθμίσεις θερμοκρασίας. Με το πάτημα ενός κουμπιού, το ψυγείο αποκτά την ιδανική θερμοκρασία για νωπό κρέας, πουλερικά ή ψάρια, παγωμένα ροφήματα, φρέσκα τρόφιμα και κρασί.

Τα τρόφιμα διατηρούνται φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χάρη στις τεχνολογίες Precise Chef Cooling και Twin Cooling Plus της Samsung. Το σύστημα Precise Chef Cooling επιτρέπει στο ψυγείο να ανιχνεύει τις αλλαγές θερμοκρασίας του εσωτερικού χώρου και να προσαρμόζεται αναλόγως, ώστε να παραμένουν σταθερές οι συνθήκες ψύξης. Με ελάχιστες μεταβολές, μόλις κατά +/-0,5C στη θερμοκρασία ψύξης, τα τρόφιμα παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα με αναλλοίωτη τη γεύση, την υφή και το χρώμα τους. Επιπλέον, η τεχνολογία Twin Cooling Plus της Samsung διατηρεί ιδανικά επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας (μέχρι και 70%) σε όλο το εσωτερικό, ψύχοντας ανεξάρτητα το χώρο του ψυγείου και της κατάψυξης, εμποδίζοντας την ανάμειξη των οσμών και συντηρώντας ιδανικά τα τρόφιμα.

Το νέο ψυγείο ξεχωρίζει για τον premium και εργονομικό σχεδιασμό του. Ο εσωτερικός χώρος προσφέρει τη δυνατότητα ευέλικτης οργάνωσης και ταξινόμησης των τροφίμων, τόσο με το Έξυπνο διαχωριστικό στο μεσαίο συρτάρι, που επιτρέπει την βέλτιστη οργάνωση των τροφίμων, όσο και με τα ειδικά σχεδιασμένα ράφια Slim-Trim στη συντήρηση, που εξασφαλίζουν έναν ευρύχωρο και όμορφα τακτοποιημένο εσωτερικό χώρο. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του με μαύρο φινίρισμα από ανοξείδωτο ατσάλι και υπέροχες επίπεδες πόρτες αναβαθμίζει την αισθητική της κουζίνας, καθώς ταιριάζει αρμονικά με την επιφάνεια των επίπλων κουζίνας.

Η τετράπορτη ντουλάπα RF23M8090SG της Samsung είναι διαθέσιμη στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

Loading