Samsung Gear Fit 2 και Gear IconX: Τα νέα fitness gadgets της εταιρείας [Videos]

samsung_gear_fit_1

Η Samsung παρουσίασε εχτές δύο νέες φορετές συσκευές με προορισμό τους χρήστες που αθλούνται και θέλουν να παρακολουθούν τη δραστηριότητα τους. Πρόκειται για τα Samsung Gear Fit 2 και Samsung Gear IconX, αμφότερα με δυνατότητα συγχρονισμού με την εφαρμογή S Health μέσω Bluetooth.

Το Samsung Gear Fit 2 διαδέχεται το Gear Fit που γνωρίσαμε το 2014 και έρχεται με πιο εργονομικό σχεδιασμό, ενσωματωμένο GPS, κυρτή οθόνη 1.5'' Super AMOLE (432 x 216), dual-core επεξεργαστή 1GHz, 512MB RAM, αισθητήρα μέτρησης καρδιακού παλμού, μπαταρία 200mAh και λειτουργικό σύστημα Tizen OS. Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί σαν αυτόνομο music player με αποθηκευτικό χώρο 4GB. Εξυπακούεται ότι η κατασκευή του είναι ανθεκτική σε σκόνη και νερό (IP68 - 30 λεπτά σε βάρος 1.5m)

Θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο σε τιμή $179.99.

Σε ό,τι αφορά το Samsung Gear IconX, πρόκειται για αδιάβροχα ακουστικά "ψείρες" με δυνατότητα καταγραφής της δραστηριότητας, όπως απόσταση, ταχύτητα, καρδιακό παλμό και θερμίδες. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνεται φωνητικός οδηγός για να λαμβάνεις ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο σου. Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί σαν αυτόνομο musi player με αποθηκευτικό χώρο 4GB.

Θα κυκλοφορήσει αργότερα, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η τιμή του.

Loading