Νέες έξυπνες εφαρμογές εκτύπωσης από τη Samsung

New-printing-apps

  • Οι νέες έξυπνες εφαρμογές εκτύπωσης της Samsung Electronics βελτιώνουν την παραγωγικότητα στο γραφείο και εξοικονομούν κόστος
  • Οι νέες Android εφαρμογές εκτύπωσης της Samsung δίνουν τη δυνατότητα προσαρμογής της διαχείρισης εγγράφων και απομακρυσμένη αντιμετώπιση προβλημάτων του εκτυπωτή
  • Η Samsung συνδυάζει την mobile τεχνολογία και τις εκτυπωτικές λύσεις για βελτιωμένη εμπειρία χρήσης

Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα δύο νέες εφαρμογές εκτύπωσης, την “Dynamic Workflow” και την “RemoteCall”, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την παραγωγικότητα και να εξοικονομήσουν λειτουργικά κόστη για τους τελικούς χρήστες και τους τεχνικούς.

Οι εφαρμογές “Dynamic Workflow” και “RemoteCall” αποτελούν τις πλέον πρόσφατες προσθήκες στο Smart UX Center, το περιβάλλον χρήσης που βασίζεται στο Android, για τη σειρά πολυμηχανημάτων Smart MultiXpress. Αυτά τα νέα εργαλεία εξοικονομούν χρόνο στους χρήστες, καθώς εκτελούν πολλαπλές εργασίες διαχείρισης εγγράφων σε ένα μόνο βήμα και συνδέουν τους εκτυπωτές με έναν τεχνικό για απομακρυσμένες εργασίες.

«Οι σύγχρονες mobile τεχνολογίες έχουν πολλά να προσφέρουν στο επιχειρηματικό περιβάλλον και δημιουργούμε ένα νέo οικοσύστημα για τις εκτυπώσεις σχετικά με αυτό το concept», δήλωσε ο David SW Song, Senior Vice President του τμήματος Printing Solutions Business της Samsung. To Smart UX Center και όλες οι εφαρμογές που αναπτύσσουμε γι’ αυτό, επιτρέπουν στον εκτυπωτή να είναι συμβατός με το Android, προσφέροντας στους χρήστες ακόμα μεγαλύτερο mobility και συνδεσιμότητα.

Η εφαρμογή “Dynamic Workflow” επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν και να εξατομικεύσουν τη δική τους ροή εργασιών με πολλαπλές εφαρμογές. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη εφαρμογή οι χρήστες μπορούν να ενσωματώσουν πολλές εργασίες, όπως η σάρωση, η οπτική αναγνώριση χαρακτήρων και η διανομή εγγράφων σε μία μόνο ροή εργασιών, η οποία μπορεί στη συνέχεια να αποθηκευτεί ως συντόμευση για μελλοντική χρήση.

Η επί πληρωμή εφαρμογή (paid app) “RemoteCall” συνδέει απομακρυσμένα τον εκτυπωτή ενός χρήστη με το σύστημα service ενός τεχνικού για διάγνωση και αντιμετώπιση προβλημάτων. Με την απομακρυσμένη σύνδεση ο τεχνικός μπορεί να ελέγξει την οθόνη του Smart UX Center και να καθοδηγήσει τον χρήστη για τη διαδικασία επίλυσης του προβλήματος. Επιπλέον, οι τεχνικοί έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με τον Η/Υ του χρήστη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Η παροχή υπηρεσιών απομακρυσμένα εξοικονομούν κόστος και χρόνο τόσο για τους τελικούς χρήστες όσο και για τους συνεργάτες της Samsung μέσω της μείωσης των επισκέψεων για service.

Οι βασικές λειτουργίες των εφαρμογών “Dynamic Workflow” και “RemoteCall” περιλαμβάνουν:

“Dynamic Workflow”

  • Συνδυασμός εφαρμογών: ενσωμάτωση πολλών λειτουργιών εφαρμογών σε μία μόνο ροή εργασιών
  • Αύξηση παραγωγικότητας: Συντομεύσεις που εξοικονομούν χρόνο και ενισχύουν την παραγωγικότητα

“RemoteCall”

  • Έλεγχος οθόνης (Screen Control): Έλεγχος σε πραγματικό χρόνο και διάγνωση μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης
  • Σήμανση στην οθόνη (On-Screen Drawing): Σήμανση σημαντικών σημείων στις οθόνες του πελάτη για ξεκάθαρη επικοινωνία
  • Text chat: Επικοινωνία και υποστήριξη με αντιπροσώπους μέσω mobile συνομιλίας
  • Απλή σύνδεση: Ο χρήστης απλά εισάγει έναν εξαψήφιο κωδικό που παρέχεται από τον αντιπρόσωπο για τη σύνδεση

Κάθε μήνα η Samsung ανακοινώνει νέες εφαρμογές και widgets για το Smart UX Center. Το Smart UX Center αποτελεί ένα από τα projects της Samsung σχετικά με το Internet of Things, αξιοποιώντας τις mobile τεχνολογίες για μία βελτιωμένη εμπειρία στο επαγγελματικό περιβάλλον. Ολοκληρώνει το οικοσύστημα εκτύπωσης για το γραφείο, επιτρέποντας στους χρήστες να εργαστούν απρόσκοπτα από τη μία συσκευή στην άλλη.

«Φέρνουμε πιο κοντά την εμπειρία του Smart UX Center στους χρήστες φορητών συσκευών, ώστε να ταιριάζει με την τάση BYOD (Φέρε τη Δική σου Συσκευή) σε έναν όλο και μεγαλύτερο mobile κόσμο», δήλωσε ο κ. Song. «Οι εκτυπώσεις δεν χρειάζεται πλέον να γίνονται στο γραφείο. Μπορούν να γίνουν οπουδήποτε βρίσκεσαι».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εφαρμογές Samsung Smart UX, επισκεφτείτε την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: printingapps.samsung.com/apps.

Loading