Νέοι μπελάδες για τη Samsung με ανάφλεξη και του Galaxy S7, αποφάσεις για τα ΜΜΜ και patch για φόρτιση στο 60% [Video]

burnedphone-comp

Δεν έχουν σταματημό τα προβλήματα για τη Samsung, η οποία είδε τη μετοχή της να καταποντίζεται και μέχρι χτες είχε "χασούρα" ύψους $26 δισ., καθώς μέσα στις τελευταίες ώρες ήρθαν στο φως νέες αρνητικές ειδήσεις με αποκορύφωμα το video από εστιατόριο στην Αγγλία όπου ένα Samsung Galaxy S7 αναφλέγεται ξαφνικά χωρίς να είναι σε κατάσταση φόρτισης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε περιστατικό με Galaxy S7 / S7 Edge, αφού πριν από μερικές εβδομάδες ένας χρήστης στις ΗΠΑ είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με εγκαύματα όταν ξαφνικά "έσκασε" η συσκευή στην μπροστινή τσέπη του παντελονιού του. Σίγουρα δεν είναι γενικό το φαινόμενο, όπως στην περίπτωση του Galaxy Note 7, αλλά δεν παύει να ανησυχεί τους χρήστες παγκοσμίως.

Σε ό,τι αφορά το Galaxy Note 7, η Samsung θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου στην Κορέα ένα software patch για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάκληση των συσκευών, αλλά η μπαταρία θα φορτίζει μέχρι το 60%.

Επίσης, έχουμε δει πολλές υπηρεσίες αεροπορίας να απαγορεύουν την ενεργοποίηση και τη φόρτιση των Galaxy Note 7 κατά τη διάρκεια πτήσης (ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία, Ινδία και Κίνα), αλλά τώρα έρχεται και η πρώτη έκκληση από την Αρχή Μεταφορών της Νέας Υόρκης για να μην χρησιμοποιούν οι επιβάτες τα Galaxy Note 7 σε όλα τα μέσα μεταφοράς (μετρό, λεωφορεία κλπ.).

Όλη αυτή η αρνητική δημοσιότητα είναι πολύ πιθανό ότι θα ωθήσει τη Samsung να κυκλοφορήσει τα Galaxy S8 / S8 edge αρκετά νωρίτερα από το αναμενόμενο με σκοπό να αποκαταστήσει σύντομα το όνομα της. Συνήθως, η σειρά S αναβαθμίζεται κάθε Φεβρουάριο-Μάρτιο, ωστόσο, δεν αποκλείεται να τα δούμε πριν το τέλος του έτους.

[1, 2, 3]

 

Loading