Selfie GIFs: Η νέα λειτουργία του Google Messages

Μετά την προσθήκη ενός custom περιβάλλοντος κάμερας, το Google Messages βρίσκεται στη διαδικασία λανσαρίσματος των "Selfie GIFs".
Για να αποκτήσετε ο χρήστης πρόσβαση, θα πρέπει να ανοίξει μια συνομιλία και να πατήσει παρατεταμένα το εικονίδιο της κάμερας στο πεδίο κειμένου. Προς το παρόν, ένα απλό πάτημα ανοίγει το παράθυρο με ένα μικροσκοπικό viewfinder κάμερας και γκαλερί με δυνατότητα scrolling.

Η Google αναφέρει ότι "μπορείτε επίσης να τραβήξετε μια selfie GIF πατώντας μια προτροπή στη συνομιλία". Αυτό ακούγεται σαν μία από τις προτεινόμενες προτροπές ενεργειών, οι οποίες περιλαμβάνουν ήδη τα Attach recent photos, Share location και Start video call.

Θα εμφανιστεί μια σύντομη αντίστροφη μέτρηση με την εγγραφή να ξεκινά και να τελειώνει αυτόματα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να πατήσεις το κόκκινο κουμπί για να ξεκινήσει η εγγραφή χειροκίνητα, καθώς και η επανεκκίνηση, αφού δεν υπάρχουν επιλογές επεξεργασίας. Αυτά τα Selfie GIFs έχουν διάρκεια μόνο 3 δευτερόλεπτα και αποθηκεύονται στο camera roll για εύκολη πρόσβαση προς κοινή χρήση.

Όπως το συνηθίζει η Google, το λανσάρισμα των Selfie GIFs γίνεται σταδιακά και ενδέχεται να χρειαστεί να περιμένετε μερικές ημέρες μέχρι να δείτε τη νέα λειτουργία και στις δικές σας συσκευές.

[via]

Loading