PayPal Send Money, στείλε χρήματα στους φίλους σου από το Facebook

Ενώ η PayPal συνεχίζει ακάθεκτη τις προσπάθειες της να εισχωρήσει για τα καλά στον κόσμο των mobile πληρωμών, δείχνοντας να έχει κατανοήσει πλήρως τις τάσεις της σύγχρονης εποχής, o επόμενος στόχος της δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τα κοινωνικά δίκτυα.

Και επειδή όπου κοινωνικά δίκτυα και ...Facebook, στο δημοφιλέστατο social network έκανε χθες την εμφάνιση της μια ολοκαίνουρια εφαρμογή, με την οποία οι χρήστες θα μπορούν να αποστέλλουν στο εξής χρήματα στους φίλους τους μέσω του PayPal γρήγορα και απλά. Απαραίτητη προϋπόθεση, φυσικά, είναι οι δύο συναλασσόμενοι να διαθέτουν λογαριασμό στο PayPal.

Με την ονομασία PayPal Send Money, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να αποστέλλει ηλεκτρονικές κάρτες (e-cards), συνοδευόμενες από ένα χρηματικό ποσό της προτίμησης του και -αν θέλει- τις ευχές του ή κάποιο μήνυμα. Μάλιστα, η PayPal φρόντισε να δημιουργήσει 22 διαφορετικές κατηγορίες καρτών για να καλύψει όλες τις δυνατές περίστασεις (γάμος, γενέθλια, επέτειος, Χριστούγεννα κ.ο.κ.).

Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν, ωστόσο για κάθε συναλλαγή η PayPal κρατάει προμήθεια της τάξης του 2.9%. Την εφαρμογή μπορείτε να δοκιμάσετε από εδώ.

Loading