Silent Hill 2 Remake, νέο trailer και δωρεάν spin-off game!

Ένα νέο trailer του Silent Hill 2 Remake που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης State of Play της Sony μας έδωσε μια γεύση από διάφορους εχθρούς, συμπεριλαμβανομένων των εμβληματικών τεράτων που είναι γνωστά ως Mannequins. Παρόλο που το νέο υλικό αποκάλυψε πολλές τοποθεσίες και τέρατα στο παιχνίδι, η ημερομηνία κυκλοφορίας του Silent Hill 2 παραμένει για την ώρα άγνωστη. Ωστόσο, το βίντεο μοιράζεται πολλά σχετικά με την ποιότητα και την πρόοδο που έχει επιτευχθεί, καθώς και το τι πρέπει να περιμένουν οι φίλοι της σειράς από τη νέα gaming engine.

Τα τέρατα του Silent Hill ήταν ήδη τρομακτικά ακόμη και με τις παλαιότερες μηχανές. Οι γκροτέσκοι σχηματισμοί πολλών ανθρωπόμορφων πλασμάτων είναι ομολογουμένως βγαλμένοι από τους χειρότερους εφιάλτες και το επερχόμενο Silent Hill 2 Remake φαίνεται να έχει ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο. 

Το combat trailer παρουσίασε για πρώτη φορά μια λεπτομερή ματιά στους φρικιαστικούς εχθρούς του Silent Hill 2, με τον πρωταγωνιστή James Sunderland να στέκεται στο ύψος του αντιμετωπίζοντας τα τερατουργήματα, όπως η Bubble Head Nurse, οι Flesh Lips και τα εμβληματικά Mannequins. Σύμφωνα με την ιστορία του Silent Hill 2, αυτοί οι εχθροί βασίζονται στον ψυχισμό του πρωταγωνιστή, αν και με ασαφή σχεδιασμό λόγω του ότι ο χαρακτήρας προσπαθεί να ξεχάσει ορισμένες λεπτομέρειες του παρελθόντος του. Μιλώντας για τον Pyramid Head του Silent Hill, το trailer μας δίνει μια πολύ μικρή γεύση από το πιο γνωστό τέρας της σειράς. καθώς τα πλάνα κόβονται απότομα. 

Αν και δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, η εκδότρια Konami αποκάλυψε ένα εντελώς νέο spin-off, το Silent Hill: The Short Message, το οποίο είναι διαθέσιμο από τώρα και μάλιστα δωρεάν για όλους!

Στο trailer για το ολοκαίνουριο παιχνίδι Silent Hill, απεικονίζονται τα διαβόητα ανατριχιαστικά γραφικά της σειράς και μια ιστορία που αφορά μια γυναίκα ονόματι Maya, η οποία επικοινωνεί με την πρωταγωνίστρια Anita μέσω ενός smartphone, καθώς ο παίκτης μπαίνει όλο και πιο βαθιά στο θλιβερό, γεμάτο γκράφιτι και εξαιρετικά στοιχειωμένο συγκρότημα διαμερισμάτων του The Short Message.

Loading