Sony Ericsson: "Το Windows Phone κατώτερο του Android"

Η κυκλοφορία του Windows Phone Mango έδωσε μια καλή ώθηση στο mobile λειτουργικό σύστημα της Microsoft, αλλά ο CEO της Sony Ericsson, Bert Nordberg, έχει διαφορετική άποψη.

Bert Nordberg

Σε συνέντευξη του στη Wall Street Journal, ο Nordberg δήλωσε ότι η εταιρία του δε είναι έτοιμη για να υποστηρίξει το Windows Phone, αφού ακόμη και τα τελευταία smartphones της εταιρίας παραμένουν με μονοπύρηνους επεξεργαστές, ενώ πιστεύει ότι το Android είναι πολύ καλύτερο λειτουργικό σύστημα.

"Σε αυτό το σημείο, δε θα μπορούσαμε να επενδύσουμε επάνω σε μια πλατφόρμα που δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με αυτή που χρησιμοποιούμε αυτή τη στιγμή. Για αυτό παραμένουμε πιστοί στο Android, αλλά είμαι αρκετά περίεργος για το Windows Phone. Προς το παρόν, η στρατηγική μας αποδίδει εξαιρετικά και πιστέυω ότι ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσαμε να κάνουμε, δεδομένης της εντυπωσιακής εξέλιξης του Android"

Αυτή η δήλωση μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους, αλλά ας κρατήσουμε το γεγονός ότι η εταιρία έχει την περιέργεια να δει και το Windows Phone μελλοντικά.

[πηγή XperiaBlog]
Loading