Άρθρα της κατηγορίας: Sony Ericsson

H Ericsson καταθέτει αγωγή κατά της Samsung για παραβίαση πατεντών

Και πάλι στα δικαστήρια αναμένεται να βρεθεί σύντομα η Samsung που αυτή τη φορά δέχτηκε αγωγή από την Ericsson για παραβίαση 24 πατεντών που αφορούν hardware και software. Η σουηδική εταιρεία ζητά την απαγόρευση των πωλήσεων των Galaxy S III και … Continue reading

Advertisements

Sonymobile.com, η νέα διεύθυνση μετά την εξαγορά της Ericsson

SonyMobile.com

Η μετάβαση στη νέα εποχή για τη Sony ξεκίνησε με τη μετονομασία του brand Sony Ericsson σε Sony Mobile Communications, και σειρά πήρε η ιστοσελίδα www.sonyericsson.com, η οποία οδηγεί πλέον στη διεύθυνση www.sonymobile.com.

Τέλος η "Sony Ericsson", υποδεχτείτε την Sony Mobile Communications

Sony Ericsson Split

Η εξαγορά του μεριδίου της Ericsson από τη Sony έχει ανακοινωθεί από τον περασμένο Οκτώβριο, εγκρίθηκε από την ΕΕ τον Ιανουάριο, αλλά μόλις σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα η ολοκλήρωση της συμφωνίας, με τη Sony να πληρώνει €1.05 δισ.

Bridge for Mac 1.2: Συγχρονισμός των Xperia smartphones με υπολογιστές Mac

Bridge for Mac

Η Sony κυκλοφόρησε (καιρός ήταν) το λογισμικό Bridge for Mac, ένα εργαλείο για τη διαχείριση και τον συγχρονισμό των Xperia smartphones για όσους διαθέτουν υπολογιστές Mac.

Qualcomm και Ericsson μετέφεραν φωνητική κλήση από δίκτυο VoLTE σε 3G χωρίς κανένα πρόβλημα!

Μπορεί η δικτύωση στη χώρα μας να βρίσκεται αρκετά πίσω σε σύγκριση με το εξωτερικό, αφού καλά καλά δεν έχουμε κάλυψη 3G και βρισκόμαστε σε πειραματικό στάδιο για κάλυψη 4G/LTE, ωστόσο, είναι πολύ σημαντική η είδηση ότι Qualcomm και Ericsson κατάφεραν να μεταφέρουν φωνητική κλήση από δίκτυο VoLTE (3G/LTE) σε WCDMA χωρίς κανένα πρόβλημα.
Continue reading

Εγκρίθηκε από την ΕΕ η εξαγορά της Sony Ericsson από τη Sony

Η εξαγορά του μεριδίου της Ericsson από τη Sony έλαβε πρόσφατα την έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πλέον η γιαπωνέζικη εταιρεία μπορεί να προχωρήσει τα σχέδια της για ενσωμάτωση των κινητών τηλεφώνων στην παραγωγή των υπολοίπων συσκευών της. Η εξαγορά … Continue reading

Sony Ericsson: Απώλειες €247 εκατομμυρίων το τελευταίο τρίμηνο του 2011

Η Sony Ericsson ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του τέταρτου τριμήνου (Q4) της χρονιάς που μας πέρασε, σύμφωνα με τα οποία η ιαπωνοσουηδική εταιρεία κατέγραψε σημαντικότατες απώλειες της τάξης των €247 εκατομμυρίων (προ φόρων)!