Stadia: Η game streaming υπηρεσία άνοιξε σε ακόμη 8 ευρωπαϊκές χώρες

Συνεχίζεται η επέκταση της game streaming υπηρεσίας Stadia στην Ευρώπη, με τη Google να ανακοινώνει το λανσάρισμα σε ακόμη 8 χώρες, αλλά δυστυχώς η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται ούτε σε αυτό το κύμα. Μέχρι στιγμής η υπηρεσία έχει ανοίξει επίσημα σε 22 χώρες και ευελπιστούμε ότι από τώρα και στο εξής θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να μπούμε και εμείς στον χορό.

Από σήμερα, λοιπόν, οι gamers σε Αυστρία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Τσεχία, Ελβετία, Ρουμανία, Πορτογαλία και Πολωνία θα μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία Stadia χρησιμοποιώντας απλά τον λογαριασμό Gmail και να παίξουν άμεσα εντελώς δωρεάν παιχνίδια όπως το Destiny 2 και το Super Bomberman R Online. Επίσης, η εταιρεία προσφέρει ένα μήνα δωρεάν πρόσβαση στο πρόγραμμα Stadia Pro και από εκεί και έπειτα χρεώνει €9.99/μήνα για όσους θέλουν να παραμείνουν σε αυτό.

stadia-youtube-stream-direct.jpg

Εξάλλου, ορισμένοι χρήστες στις ΗΠΑ αναφέρουν πως πλέον τους δόθηκε η δυνατότητα να πραγματοποιούν live streaming των gaming sessions από το Stadia απευθείας στο YouTube, αν και για την ώρα η διαδικασία δεν είναι τόσο άμεση όσο την περιέγραφε η Google στην αρχική παρουσίαση του Stadia. Πιθανότατα λανσάρεται λίγο βιαστικά η λειτουργία λόγω της επικείμενης κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τις 10 Δεκεμβρίου 2020 και για την υπηρεσία της Google.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[Google]

Loading