Cyberpunk 2077: Το επίσημο gameplay για το PlayStation

Λίγες ημέρες μετά τη δημοσίευση του επίσημου gameplay trailer, αλλά και του gameplay video για να δούμε πως τρέχει το Cyberpunk 2077 στα Xbox One και Xbox Series X/S, η CD Project RED δημοσιεύει ακόμη ένα gameplay video αυτή τη φορά αφιερωμένο στην έκδοση του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού για το PlayStation 5.

Όπως θα δείτε παρακάτω, το video μεταβαίνει μεταξύ του PS4 Pro και του PS5 με σκοπό να μας δείξει τις βελτιώσεις από τη μία γενιά στην άλλη. Η εκκίνηση γίνεται από το PS4 Pro και περίπου στα 4:30 περνάμε στο PlayStation 5, όπου είναι εμφανές πως υπάρχει σημαντική βελτίωση στην απόδοση των γραφικών.

Υπενθυμίζουμε ότι το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου 2020 για τα Stadia, Windows PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S, αλλά θα δούμε και μια ενισχυμένη έκδοση του για τα PS5 και Xbox Series X/S μέσα στο 2021, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το χρονοδιάγραμμα μέχρι στιγμής. Το σίγουρο είναι ότι η αναβάθμιση θα γίνει εντελώς δωρεάν για όσους το αποκτήσουν τώρα.

Υπόθεση

Το Cyberpunk 2077 είναι ένα first person open world RPG με την ιστορία του να εκτυλίσσεται στο μέλλον, εν έτει 2077, στη Night City. Ο χαρακτήρας σας θα έχει την ονομασία V, με την επιλογή φύλου να είναι δική σας. Επίσης, θα μπορείτε να επιλέξετε την εμφάνιση του χαρακτήρα σας, τις ικανότητες που θέλετε να αναβαθμίσετε, την κλάση, αλλά και το ιστορικό του/της. Ακόμη, η εταιρεία ανέφερε πως όλες οι παραπάνω επιλογές σας θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στη ροή της ιστορίας και στο gameplay (στην πορεία μπορείς να γίνεις Solo, Techie ή Netrunner ή/και όλα μαζί).
Τώρα, όσον αφορά την υπόθεση, εσείς και οι φίλοι σας με το όνομα Jackie Welles και T-Bug θα κληθείτε να βρείτε ένα χαμένο πρόσωπο, πολεμώντας συμμορίες στην προσπάθεια σας. Μία από αυτές τις συμμορίες είναι οι Scavengers, οι οποίοι απαγάγουν πολίτες για να πάρουν τα όργανα τους.
Από πλευράς gameplay θα δούμε "bullet time" λειτουργία όπως στο Max Payne σε συνδυασμό με "γλίστριμα" για δημιουργία δραματικού εφέ στη μάχη. Θα υπάρχει διαθέσιμη πληθώρα οχημάτων που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε απίστευτες καταδιώξεις, ποολλά διαφορετικά όπλα με διαφορετικές λειτουργίες το καθένα και διάφορα φάρμακα που ενισχύουν τις δυνατότητες.
Να προσθέσουμε ότι ο χαρακτήρας σας θα μπορεί να βελτιώσει διάφορες ικανότητες για τη μάχη σώμα με σώμα και όχι μόνο, ενώ θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε καινούρια όπλα όσο εξελίσσεται. Αξίζει να αναφέρουμε πως το παιχνίδι θα απευθύνεται σε ενήλικες μόνο, καθώς θα υπάρχουν πολλές σκηνές γυμνού περιεχομένου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading