Νέα The Witcher τριλογία και sequel στο Cyberpunk 2077 ανακοίνωσε η CD Projekt RED

Μαζεμένα τα σημερινά χτυπήματα της CD Projekt RED, με την εταιρεία να ανακοινώνει μεταξύ άλλων ότι σκέφτεται ήδη την ανάπτυξη του sequel για το πολύπαθο Cyberpunk 2077! Η κωδική ονομασία είναι Project Orion, πρόκειται για ένα αρκετά μακροπρόθεσμο project και στόχος της είναι να εξερευνήσει ακόμη περισσότερο τον κόσμο που μας σύστησε με το Cyberpunk.

Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, Adam Kicinski, το βάρος θα πέσει στο Project Orion μετά την ολοκλήρωση της νέας τριλογίας που θα βασίζεται στο The Witcher, άρα μπορούμε να υπολογίζουμε για το 2030 και έπειτα…Τόνισε, ωστόσο, πως θα είναι τρομερά απαιτητικό project διότι θα χρειαστεί να ενισχύσουν την ομάδα των 1200 εργαζομένων ακόμη περισσότερο με ένα νέο studio που θα ιδρυθεί στη Βοστόνη και θα ασχοληθεί ειδικά με το Project Orion.

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του The Witcher, το επόμενο επεισόδιο (The Witcher 4 ή όπως αλλιώς μπορεί να λέγεται) θα εγκαινιάσει μια νέα τριλογία για την σειρά. Η κωδική ονομασία του είναι Polaris και το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας κάνει λόγο για κυκλοφορία των δύο sequels μέσα σε μια 6ετία από την πρεμιέρα του νέου επεισοδίου. Επάνω στο Polaris εργάζονται περίπου 150 developers και μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποιο σίγουρο χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του.

Εκτός από την τριλογία που θα εγκαινιάσει το Polaris, υπάρχουν και τα Project Sirius και Project Canis Majoris ως νέα games βασισμένα στον κόσμο του The Witcher. Το πρώτο θα δώσει μια νέα οπτική στην ιστορία που θα τραβήξει το ενδιαφέρον τόσο των παλαιότερων gamers, όσο και αυτών που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τη σειρά. Το δεύτερο θα είναι ένα single-player open world RPG με φρέσκια ιστορία που αναπτύσσεται από ομάδα βετεράνων του The Witcher.

Για το τέλος αφήσαμε το Project Hadar, ένα ολοκαίνουργιο IP της CD Projekt RED που στην παρούσα φάση αντιμετωπίζεται περισσότερο ως concept παρά ως κάτι τελικό που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε video game.

Μεγάλα και φιλόδοξα τα σχέδια της εταιρείας, ελπίζουμε να μην τα θαλασσώσει…

Loading