Cyberpunk 2077: Ανακοινώθηκε το expansion Phantom Liberty, έρχεται το 2023

Η CD Projekt RED αποκάλυψε επίσημα το νέο expansion για το πολύπαθο Cyberpunk 2077, το οποίο ονομάζεται Phantom Liberty και αναμένεται μέσα στο 2023 μόνο για τις παιχνιδοκονσόλες τελευταίας γενιάς (PS5, Xbox Series X/S), τα Windows PCs και την υπηρεσία Google Stadia.

Η αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο του Night City Wire livestream για την επερχόμενη anime τηλεοπτική σειρά Cyberpunk: Edgerunners που θα προβληθεί μέσα από την πλατφόρμα του Netflix στις 13 Σεπτεμβρίου 2022.

Το Phantom Liberty χαρακτηρίζεται από την εταιρεία ως ένα spy-thriller expansion, με τους gamers να επιστρέφουν στην Night City σε μια νέα τοποθεσία που αποτελεί προέκταση μιας από τις περιοχές της. Δεδομένου ότι το παιχνίδι έχει διάφορα τελειώματα, τα γεγονότα του expansion θα τοποθετηθούν πριν από το μεγάλο φινάλε. Εξυπακούεται ότι επιστρέφουν στο προσκήνιο οι πρωταγωνιστές V και Johnny Silverhand (Keanu Reeves), αλλά θα δούμε και νέους χαρακτήρες.

Εξάλλου, φημολογείται έντονα πως η CD Projekt RED θα ετοιμάσει δύο μεγάλα add-ons για την ιστορία του Cyberpunk 2077, όπως έκανε και με το The Witcher 3, αλλά θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά για το λανσάρισμα τους.

Loading