Cyberpunk 2077: Διαθέσιμη η έκδοση για PS5 και Xbox Series X/S δωρεάν έως 15 Μαρτίου

Η CD Projekt RED ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο τη νέα δωρεάν αναβάθμιση του Cyberpunk 2077, η οποία φέρνει στους gamers την έκδοση του παιχνιδιού για Xbox Series X/S και PS5, ενώ βελτιώνει σημαντικά την απόδοση στις υπόλοιπες πλατφόρμες.

Με το Patch 1.5 το Cyberpunk 2077 εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες των παιχνιδοκονσολών νέας γενιάς, υποστηρίζει τεχνολογία Ray Tracing με 4K dynamic scaling, ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και πληθώρα οπτικών και τεχνικών βελτιώσεων. Ειδικά για το PS5, το παιχνίδι εκμεταλλεύεται τα adaptive triggers και την απτική ανάδραση του τηλεχειριστηρίου DualSense.

Όσοι gamers επιθυμούν να δοκιμάσουν το Cyberpunk 2077 σε PS5 ή Xbox Series X/S, έχουν στη διάθεση τους 30 ημέρες (έως τις 15 Μαρτίου 2022) για να παίξουν εντελώς δωρεάν και σε περίπτωση που το αγοράσουν θα συνεχίσουν κανονικά την πρόοδο τους. Επίσης, όσοι ξεκινήσουν να παίζουν στην έκδοση για PS4 και Xbox One, θα μπορούν να μεταφέρουν τα saves τους στις κονσόλες νέας γενιάς. Όσοι έχουν αγοράσει την έκδοση για PS4 και Xbox One, θα αναβαθμιστούν στην νέα έκδοση δωρεάν.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading