Ένα δωρεάν sci-fi noir adventure σε περιμένει στο κατάστημα GOG

Ώρα και για το 4ο και προτελευταίο δωρεάν game που μοιράζει φέτος το κατάστημα GOG στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων του, όπου μπορείτε να βρείτε προσφορές που φτάνουν έως και το 90% σε περισσότερους από 6000 τίτλους.

Μετά τα Legend of Keepers: Career of a Dungeon Master, Lost Ruins και Caveblazers, η ψηφιακή πλατφόρμα της CD Projekt RED κινείται και πάλι σε indie ρυθμούς προσφέροντας εντελώς δωρεάν το Lacuna. Πρόκειται για μια δουλειά της DigiTales Interactive που κυκλοφόρησε το 2021 και έχει λάβει έκτοτε πάρα πολύ θετικές κριτικές στα Metacritic, OpenCritic και Steam.

Οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο του Neil Conrad, έναν ντετέκτιβ της υπηρεσίας CDI που καλείται να διερευνήσει μια υπόθεση φόνου. Κάθε απόφαση που παίρνεις αλλάζει δραματικά την εξέλιξη της ιστορίας, δεν υπάρχει γυρισμός και προφανώς θα δείτε διαφορετικά φινάλε.

Αν και χαρακτηρίζεται ως adventure game, οι δημιουργοί τονίζουν ότι διευκολύνουν τον gamer με ένα σύστημα κίνησης όπως σε ένα 2D side scroller, ενώ έχουν γίνει και διάφορες quality of life αναβαθμίσεις για να μην μπλέκεις σε επαναλαμβανόμενους διαλόγους ή να ψάχνεις ψύλλους στ’ άχυρα (αν δεν θέλεις βέβαια).

Το Lacuna θα είναι διαθέσιμο δωρεάν στο GOG έως την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Lacuna - [GOG Link]

Loading