up_icon
CD Projekt RED Gaming

Cyberpunk 2077: Δείτε το επίσημο gameplay trailer

20 Νοεμβρίου 2020 Christos Elpidis

Cyberpunk 2077: Δείτε το επίσημο gameplay trailer

Κανονικά σήμερα θα ήταν η ημέρα κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077, αλλά ως γνωστόν η CD Projekt RED ανέβαλε την κυκλοφορία του μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2020 με σκοπό να ολοκληρώσει την “τελειοποίηση” του. Αντί για το λανσάρισμα, η εταιρεία δημοσίευσε σήμερα το επίσημο gameplay video και ρίχνει περισσότερο φως σε αυτό που μετράει περισσότερο για τους gamers.

Στο 5λεπτο video που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω θα δείτε τις επιλογές διαμόρφωσης του χαρακτήρα (σώμα, ρουχισμός), διάφορες τοποθεσίες (συμπεριλαμβάνεται υποβρύχια) και μερικούς χαρακτήρες, ενώ ξεκαθαρίζεται ότι θα μπορείς να ανεβαίνεις στα οχήματα και όχι να τα πιλοτάρεις. Ο κεντρικός χαρακτήρας V θα μπορεί να εξοπλιστεί με διάφορα εξελιγμένα πρόσθετα που χωρίζονται σε 6 κατηγορίες (π.χ. για τον θώρακα, το ανοσοποιητικό σύστημα, το νευρικό σύστημα κλπ.) και θα υπάρχουν δέντρα εξέλιξης των ικανοτήτων του.

Υπόθεση

Το Cyberpunk 2077 είναι ένα first person open world RPG με την ιστορία του να εκτυλίσσεται στο μέλλον, εν έτει 2077, στη Night City. Ο χαρακτήρας σας θα έχει την ονομασία V, με την επιλογή φύλου να είναι δική σας. Επίσης, θα μπορείτε να επιλέξετε την εμφάνιση του χαρακτήρα σας, τις ικανότητες που θέλετε να αναβαθμίσετε, την κλάση, αλλά και το ιστορικό του/της. Ακόμη, η εταιρεία ανέφερε πως όλες οι παραπάνω επιλογές σας θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στη ροή της ιστορίας και στο gameplay (στην πορεία μπορείς να γίνεις Solo, Techie ή Netrunner ή/και όλα μαζί).
Τώρα, όσον αφορά την υπόθεση, εσείς και οι φίλοι σας με το όνομα Jackie Welles και T-Bug θα κληθείτε να βρείτε ένα χαμένο πρόσωπο, πολεμώντας συμμορίες στην προσπάθεια σας. Μία από αυτές τις συμμορίες είναι οι Scavengers, οι οποίοι απαγάγουν πολίτες για να πάρουν τα όργανα τους.
Από πλευράς gameplay θα δούμε "bullet time" λειτουργία όπως στο Max Payne σε συνδυασμό με "γλίστριμα" για δημιουργία δραματικού εφέ στη μάχη. Θα υπάρχει διαθέσιμη πληθώρα οχημάτων που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε απίστευτες καταδιώξεις, ποολλά διαφορετικά όπλα με διαφορετικές λειτουργίες το καθένα και διάφορα φάρμακα που ενισχύουν τις δυνατότητες.
Να προσθέσουμε ότι ο χαρακτήρας σας θα μπορεί να βελτιώσει διάφορες ικανότητες για τη μάχη σώμα με σώμα και όχι μόνο, ενώ θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε καινούρια όπλα όσο εξελίσσεται. Αξίζει να αναφέρουμε πως το παιχνίδι θα απευθύνεται σε ενήλικες μόνο, καθώς θα υπάρχουν πολλές σκηνές γυμνού περιεχομένου.

Το Cyberpunk 2077 θα είναι διαθέσιμο στις 10 Δεκεμβρίου 2020 για Windows PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X και Stadia, ενώ μέσα στο 2021 θα κυκλοφορήσει μια ενισχυμένη έκδοση για τις παιχνιδοκονσόλες νέας γενιάς.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Christos Elpidis

Το ταξίδι ξεκίνησε από έναν Atari ST 520 στα '80s για μια μακρά περίοδο καψίματος στο gaming με το Kick Off 2 (αν είχε eSports τότε θα ήμουν εκατομμυριούχος...) και τα κλασικά adventures. Μετά ήρθαν τα PCs, το Internet, τα MP3s, τα Mac, τα κινητά, τα smartphones και όλα τα μαραφέτια που ορίζουν την καθημερινότητα μας σήμερα.

Για όλα αυτά τα λέμε τα τελευταία 10 χρόνια μέσα από το Techgear.gr! Θα με βρείτε σε Twitter, Instagram και φυσικά στη Darkpony Digital!

ΣΧΟΛΙΑ
techgear_icon