Star Wars: The Old Republic, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο MMO στην ιστορία του gaming!

Star Wars: The Old Republic Screenshot

Μέχρι σήμερα, όταν μιλούσαμε για παιχνίδια MMO η επιτυχία ήταν συνώνυμο του World of Warcraft της Blizzard. Ωστόσο, το Star Wars: The Old Republic της Bioware (κυκλοφόρησε στις 20 Δεκεμβρίου) έχει γράψει ήδη ιστορία με 1 εκατομμύριο ενεργούς χρήστες και είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο MMO στην ιστορία του gaming!

Παρά την τεράστια επιτυχία, οι Bioware και Electronic Arts τραβούν το χαλινάρι καθυστερώντας την κυκλοφορία νέων αντιτύπων του παιχνιδιού, έτσι ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία των servers για να μην αλλοιωθεί καθόλου η εμπειρία που απολαμβάνουν οι παίκτες.

Ο Dr. Ray Muzyka, συνιδρυτής της Bioware, δήλωσε για το θέμα:

"Ήδη περισσότεροι από 1 εκατομμύριο παίκτες έχουν αγκαλιάσει το Star Wars: The Old Republic καθιστώντας το ως το ταχύτερα αναπτυσσόμενο συνδρομητικό MMO στην ιστορία της βιομηχανίας. Όλοι εμείς στις BioWare, EA και LucasArts είμαστε ευγνώμονες για την ανταπόκριση των φίλων μας. Θα συνεργαστούμε στενά με την κοινότητα αυτή μέσα στις επόμενες εβδομάδες, μήνες και χρόνια, για να εξυπηρετήσουμε το κοινό παρέχοντας συνεχώς νέες λειτουργίες και περιεχόμενο"

Να σημειωθεί ότι το Star Wars: The Old Republic έχει αρκετά υψηλή metacritic βαθμολογία (88%), αν και το αρχικό σκορ ήταν μόλις 6.1 λόγω προβλημάτων υπερφόρτωσης των servers από την μαζική προσέλευση των παικτών, γεγονός που θέλουν να αποφύγουν στο μέλλον.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στις πρώτες τρεις ημέρες κυκλοφορίας είχαν καταγραφεί 28 εκατ. ώρες παιχνιδιού, αριθμός που αντιστοιχεί στην παρακολούθηση των δύο τριλογιών για 2 εκατομμύρια φορές! Κατά μέσο όρο, κάθε παίκτης παίζει περίπου 5 ώρες ανά ημέρα και έχουν δημιουργηθεί 3.8 εκατ. χαρακτήρες.


SWTOR Cinematic Launch Trailer (The wait is over)

[πηγή GameRant]
Loading