Οι πιο ρεαλιστικές μάσκες που είδατε ποτέ!

Αν για οποιοδήποτε λόγο έχετε ονειρευτεί να αποτυπώσετε την ομορφιά του προσώπου σας σε μια άκρως ρεαλιστική μάσκα, ήρθε επιτέλους η ευκαιρία σας! Ναι καλά καταλάβατε, το συγκεκριμένο προϊόν προορίζεται για νάρκισσους ή ανθρώπους με περίεργα γούστα...

Οι ρεαλιστικότατες δημιουργίες (πλην όμως ανατριχιαστικές), με την ονομασία 3DPF (3D Photo Forms), ανήκουν στην ιαπωνική εταιρεία REAL-f. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν να επιλέξουν μεταξύ δύο εκδόσεων, μάσκας ή ολόκληρου κεφαλιού κούκλας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας, αρχικά φωτογραφίζεται το ανθρώπινο πρόσωπο από διάφορες οπτικές γωνίες και στη συνέχεια η τελική εικόνα αποτυπώνεται πάνω σε ρητίνη χλωριούχου βινυλίου μέσα σε καλούπι. Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, στις μάσκες διακρίνονται ακόμα και οι πόροι και οι φλέβες του προσώπου!

Πόσο θα σας κοστίσει όμως μια τέτοια μάσκα; Μόλις $3,920 η πρώτη μάσκα, $5,875 το πρώτο κεφάλι και $780 και $1,960 για κάθε επόμενο αντίγραφο αντίστοιχα! Αυτές είναι επενδύσεις... Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Facebook.

 

Loading