PlayStation 4.5/Neo: Επίσημη επιβεβαίωση από τον πρόεδρο της Sony!

PS45Main

Μετά από μια αρκετά μακρά περίοδο φημών, η Sony επιβεβαίωσε επίσημα ότι ετοιμάζει αναβαθμισμένη έκδοση του PlayStation 4! Η επιβεβαίωση ήρθε από τον πρόεδρο και CEO της Sony Interactive Entertainment, Andrew House, ο οποίος δήλωση στη Financial Times πως η νέα έκδοση θα κοστίζει περισσότερο από τη σημερινή και στόχος είναι να κυκλοφορούν και οι δύο ταυτόχρονα.

PlayStation NEO (4.5): Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης

Το PlayStation 4 “Neo” είναι σχεδιασμένο για hardcore gamers, θα υποστηρίζει 4K TVs και προφανώς θα προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης σε συνδυασμό με το PlayStation VR ή άλλα high-end VR headsets (π.χ. HTC Vive, Oculus Rift). Σε ό,τι αφορά τους διαθέσιμους τίτλους, όλα τα games του σημερινού PS4 θα είναι συμβατά με τη νέα έκδοση, ενώ οι επερχόμενοι τίτλοι θα υποστηρίζονται επίσης και από τις δύο εκδόσεις.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι δεν θα δούμε το αναβαθμισμένο PlayStation 4 στην E3 2016.

[via]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+

This entry was posted in Gaming, Sony and tagged . Bookmark the permalink.
 • socratispaok

  Το PS και το Xbox One έχουν πουλήσει μαζί 60 εκ κονσόλες.(40+20).Πραγματικά λυπάμαι αυτούς που έτρεξαν και τις αγόρασαν απο την πρώτη μέρα αλλα ακόμα περισσότερο αυτούς που το πήραν πριν λίγους μήνες.

 • αιθεροβάμων

  γιατί τους λυπάσαι;

 • socratispaok

  δηλαδή εσένα θα σου άρεσε να δώσεις 300 Ε+ και να βγει η εταιρεία και να σου πει <> ενώ πριν ήταν με το ζόρι 1080?
  Πάντα υπήρχαν καινούργιες εκδόσεις αλλά εδώ σχεδόν 3 χρόνια μετά μιλάμε για άλλη κονσόλα…(μην συγκρίνεις με PC γιατι μιλάμε για άλλο πράγμα.)
  Υ.Γ.
  Μόλις είδα leak για το xbox one S με 40%λιγότερο χώρο και 2 ΤΒ,με 4Κ video support.(Δεν ξέρουμε ακόμα για τα games σε ανάλυση και FPS πως είναι.

 • αιθεροβάμων

  έχεις ένα δίκιο αλλά εγώ νομίζω ότι και να το λέγανε ότι σε τρία χρόνια θα βγει αναβαθμισμένη έκδοση και πάλι ένα μεγάλο ποσοστό θα αγόραζε την κονσόλα ούτως ή άλλως γιατί είναι πορωμένοι…
  Άλλωστε χρειάζεται και άλλες επενδύσεις (ΤV 4Κ) για να δεις διαφορά οπότε όποιος το αγόρασε με αίμα και ιδρώτα δύσκολα θα αγόραζε την αναβαθμισμένη έκδοση.

 • Pingback: Xbox One S: Έρχεται η νέα έκδοση 40% μικρότερη, υποστήριξη 4K και 2TB αποθηκευτικό χώρο()

 • δημητρης

  To 4k αφορά μόνο βίντεο…τα παιχνίδια παραμένουν στην ίδια ανάλυση, και για xbox και για ps4..κοινώς, όποιος ενδιαφέρεται για παιχνιδοκονσόλα και όχι όλα τα περαιτέρω, ούτε καν πρέπει να ασχολείται με τις αναβαθμισμένες εκδόσεις. Δεν θα έχουν καμία διαφορά στο gaming.

 • Ilias 1908

  Αδερφέ νομίζω πως έχεις πιεί κανα δυο τσίπουρα , αν είχες την εντύπωση πως το ps4 θα ήταν η τελευταία έκδοση της Sony σε παιχνιδομηχανή νομίζω πως κοιμάσαι όρθιος , όλοι όσοι έχουμε αγοράσει κάτι από αυτοκίνητο έως κινητό ξέρουμε πως είναι θέμα χρόνου για το ποτέ βγει το επόμενο

 • socratispaok

  Μάλλον δεν το εξήγησα καλά.
  Είμαι κάτοχος κονσόλας και ξέρω ότι 2-3 χρόνια βγάζουν και άλλη έκδοση η οποια συνήθως έχει άλλο μέγεθος η design κάπως διαφορετικό η διορθώνουν καποιο προβλημα η αλλαζουν- αναβαθμίζουν-βελτιώνουν κάτι.
  Εδώ μιλάμε για κονσόλες που ξεπερνάν κατά πολύ τους προκατόχους τους με καλύτερες κάρτες γραφικών και επεξεργαστές με υποστήριξη VR κ(προς το παρον μονο το Ps4.5) και 4K video.
  Πάρε τις εκδόσεις του Xbox 360 και του PS3 και δες διαφορές.

  Υ.Γ.

  Βγήκε το Xbox one S και η MS ανακοίνωσε για του χρόνου καινούργια κονσόλα.Project Scorpio με 6terafloops μάλλον θα έχει υποστήριξη για 4k game.

 • Pingback: Nintendo: Το βάρος στο περιεχόμενο και όχι στην ισχύ της νέας παιχνιδοκονσόλας NX()

 • Pingback: PlayStation 4.5/Neo: Επίσημη παρουσίαση στις 7 Σεπτεμβρίου()