Windows 10 Anniversary Update: Έρχεται επίσημα και δωρεάν για όλους στις 2 Αυγούστου

win10-ann

Το είχε προαναγγείλει από το συνέδριο BUILD τον περασμένο Μάρτιο, αλλά τώρα η Microsoft μας δίνει και μια επίσημη ημερομηνία για την διάθεση της πρώτης μεγάλης αναβάθμισης του λειτουργικού συστήματος Windows 10, ενώ αραδιάζει και ορισμένα από τα νέα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες στο επίσημο blog της.

 

  • Βελτιωμένες λειτουργίες ασφαλείας με χρήση βιομετρικών στοιχείων στο Windows Hello (για είσοδο στον υπολογιστή) και στον Microsoft Edge browser για είσοδο σε ιστοσελίδες, αλλά και ανανεωμένος Windows Defender.
  • Υποστήριξη extensions στον Microsoft Edge browser, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα LastPass και AdBlock Plus.
  • Πρόσβαση στην ψηφιακή βοηθό Cortana από τη lock screen και συγχρονισμός των ειδοποιήσεων απ' όλες τις συσκευές του χρήστη.
  • Υποστήριξη του Xbox Play Anywhere για αγορά παιχνιδιού από το Windows Store και δυνατότητα να παίξεις σε οποιαδήποτε συσκευή είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σου (π.χ. άλλο Windows PC ή Xbox One).

Υπενθυμίζουμε ότι η δωρεάν αναβάθμιση στο Windows 10 (για όσους τη δικαιούνται) ισχύει μέχρι τις 29 Ιουλίου 2016. Το Windows 10 Anniversary Update θα διατίθεται επίσης δωρεάν για όλους τους χρήστες Windows 10 (όχι για Windows 7/8.1) από τις 2 Αυγούστου και το πιθανότερο είναι ότι θα το βρίσκουμε προεγκατεστημένο στα Windows PCs που θα κυκλοφορήσουν από τότε και έπειτα.

[Microsoft]

Loading