Σε μια εβδομάδα ακριβώς θα κυκλοφορήσει το νέο mobile game της Nintendo, το Dr. Mario World, και η εταιρεία αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα νέο gameplay video στο YouTube με σκοπό να μας δώσει μια εικόνα για το multiplayer mode.

Όπως μπορούμε να δούμε, οι gamers θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τους λογαριασμούς τους σε Facebook και Line για να βρουν αντιπάλους, αλλά και φίλους με τους οποίους θα μοιράζονται ζωές. Θα υπάρχει στατιστική έτσι ώστε οι μάχες να γίνονται μεταξύ παικτών παρόμοιων δυνατοτήτων. Αυτοί με μεγαλύτερη ικανότητα στην επίθεση θα πετούν περισσότερους ιούς στον αντίπαλο τους, ενώ αυτοί με καλύτερη άμυνα θα αποκρούουν τις επιθέσεις πιο εύκολα.

Ακόμη, θα υπάρχουν επιλογές για διάφορους χαρακτήρες και ο καθένας θα έχει δικές του ικανότητες. Για παράδειγμα, η Princess Peach μπορεί να διαγράψει μια τυχαία γραμμή από την πίστα, ενώ ο Toad διαγράφει πέντε τυχαία στοιχεία.

Το Dr. Mario World θα κυκλοφορήσει δωρεάν για Android και iOS στις 10 Ιουλίου, με 5 διαθέσιμους κόσμους στην αρχή και περισσότερους να προστίθενται στην πορεία.

Dr. Mario World - [Google Play Link]

Dr. Mario World - [App Store Link]

Advertisements