Παίξτε Facebook games απευθείας από το News Feed και Timeline

feed gaming

H Facebook λανσάρει σήμερα μια νέα λειτουργία στο ομώνυμο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν μίνι εκδόσεις παιχνιδιών απευθείας από το News Feed και το Timeline με απώτερο σκοπό, φυσικά, την προσέλκυση νέων χρηστών. Η λειτουργία με το όνομα “feed gaming” ουσιαστικά επιτρέπει την παράθεση ενός τμήματος παιχνιδιού ως status update που οι φίλοι σας μπορούν να παίξουν και αυτοί με ένα μόνο κλικ.

Επειδή το παιχνίδι είναι μόνο ένα μέρος του αρχικού τίτλου δεν χρειάζεται να δοθεί έγκριση για το προφίλ σας. Ήδη παιχνίδια όπως τα Idle Worship, Angry Birds και Bubble Witch Saga χρησιμοποιούν το feed gaming για να προσελκύσουν νέους χρήστες. Για παράδειγμα, στο Angry Birds μπορείτε να προκαλέσετε φίλους σας για να σας κερδίσουν σε ένα συγκεκριμένο level. Οι developers μπορείτε με μερικές μόνο αλλαγές στον κώδικα να προωθήσετε samples των παιχνιδιών σας στα status updates που οι χρήστες ήδη κάνουν στο Facebook. Δοκιμάστε και εσείς το feed gaming με το Angry Birds εδώ (απαιτεί flash).

[via Facebook]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Facebook. Bookmark the permalink.

Comments are closed.