Νέα πρωτοβουλία της Facebook: μοιραστείτε ότι είστε δωρητής οργάνων στο Timeline

organ

H Facebook ανακοίνωσε πριν λίγο μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία σχετικά με τη δωρεά οργάνων επιτρέποντας στον καθένα από εμάς να δηλώσει ότι είναι δωρητής στο Timeline μας. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία θέλει να εκμεταλλευτεί τον ευρύ αριθμό χρηστών που χρησιμοποιούν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο για να προωθήσει την ιδέα της δωρεάς και να σώσει περισσότερες ζωές.

Ουσιαστικά, εάν ένας από μας δηλώσει δημόσια ότι είναι δωρητής είναι πολύ πιθανόν οι φίλοι και συγγενείς να προβούν στην ίδια πράξη. Μάλιστα, προσφέρεται απευθείας υποστήριξη εγγραφής στις διεθνείς λίστες δωρητών μέσα από το Timeline, κίνηση που αναμφίβολα θα αυξήσει σε μεγάλο βαθμό τη συμμετοχή.

Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι στην Ελλάδα δεν προσφέρεται ακόμα η επιλογή αυτή στο προφίλ των χρηστών αλλά θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την πρωτοβουλία της Facebook στην σχετική ανακοίνωση.

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Facebook. Bookmark the permalink.

Comments are closed.