Η GameSpot εγκαινίασε το online κατάστημα της μέσα στο Facebook!

Ένα από τα μεγαλύτερα online καταστήματα ηλεκτρονικών παιχνιδιών και παιχνιδοκονσόλων, εγκαινίασε το αντίστοιχο κατάστημα μέσω της σελίδας της στο Facebook, με σκοπό προφανώς να εκμεταλλευτεί τους περίπου 1.900.000 φίλους της!

Η σελίδα του καταστήματος είναι πλούσια σε υλικό (videos, reviews) και ο χρήστης μπορεί να τη διαμορφώσει όπως θέλει. Από τη μεριά της η εταιρία υποστηρίζει ξεκινά μια νέα εποχή για την ανάπτυξη καταστημάτων εντός του Facebook, πρακτική που θα ακολουθήσουν και άλλοι μεγάλοι μεταπωλητές, εκμεταλλευόμενοι τα τεχνολογικά εργαλεία που παρέχει το κοινωνικό δίκτυο.

Σύμφωνα με το αντιπρόεδρο της GameStop, Kelly Mulroney,

Οι εμπορικές συναλλαγές μέσω του Facebook είναι η φυσική συνέχεια των καταστημάτων μας. Έχουμε εκατομμύρια πελάτες που έρχονται σε επαφή μαζί μας μέσω του Facebook και πλέον τους παρέχουμε την ευκολία να πραγματοποιούν αγορές μέσα από αυτό

Πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη, που σίγουρα θα βρει μιμητές και από άλλες μεγάλες εταιρίες. Με μια πρώτη βόλτα που έκανα στο Facebook, το κατάστημα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα eshops!

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Facebook, Gaming and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.